Kushtet e Mediut dhe “dorëzimi” i Bashës

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha po shkon drejt përfundimit të negociatave me aleatët e tjerë. Marrëveshjen më të vështirë Basha e ka pasur me kreun e PR Fatmir Mediu. Ky i fundit, për shkak të mbështetjes që ka, i ka vënë disa kushte kreut demokrat dhe duket se ky i fundit i ka pranuar. … Continue reading Kushtet e Mediut dhe “dorëzimi” i Bashës