I “çmenduri” Gjergj Luca/ Njeriu i thjeshtë dhe punëtor

Nuk është i panjohur për publikun, djali i aktorit të madh Ndrek Luca, Gjergji i Rozafës së peshkut, por edhe vëllai i Rozafës, vajzës së Ndrekës dhe Mimikës. I zhurmshëm, sa shfaqet bën lajm, një video merr audiencë të frikshme, thyen çdo rekord. Del e mban fjalime me shpirt e pasion. Plot pathos, diku me … Continue reading I “çmenduri” Gjergj Luca/ Njeriu i thjeshtë dhe punëtor