Demaskohet Byrektorja e PD/ Basha nxjerr ushtrinë për të korrur fitore imagjinare

Byrektorja e Partisë Demokratike ka filluar të demaskohet pak e nga pak. Faqet që janë ekzistuese në rrjetin social të demokratëve në Mallakastër, Sarandë apo edhe në Vlorë janë faqe dhe grupe që janë përdorur që nga viti 2017 për të denigruar me profile false çdo njeri që komentonte kundër Lulzim Bashës. Por në fakt … Continue reading Demaskohet Byrektorja e PD/ Basha nxjerr ushtrinë për të korrur fitore imagjinare