Pas dështimit për karrigen e Prokurorit të Përgjithshëm/ Granit Shahu “peng” në KPK

Me argumentin se plotëson të gjitha kriteret, Granit Shahu tentoi të bëhej Prokuror i Përgjithshëm në fund të vitit 2017, por dështoi. Ai ngeci në Vettingun Parlamentar dhe për pasojë Komisioni i Ligjeve e skualifikoi. “Nuk përmbush kushtin e vjetërsisë me pasjen e jo më pak se 15 vjet përvojë pune si prokuror. Nuk plotëson … Continue reading Pas dështimit për karrigen e Prokurorit të Përgjithshëm/ Granit Shahu “peng” në KPK