Covid-19 prek rreth 100 milionë persona në botë/ Shërohen më shumë se gjysma e të infektuarve

Prej më shumë se një viti e gjithë bota po përballet me virusin e padukshëm Covid-19, që ka marrë miliona jetë njerëzish dhe ka infektuar miliona të tjerë. Konkretisht mësohet se janë infektuar 99,981,026 persona, nga të cilët 2,149,385 kanë humbur jetën. Ky bilanc bëhet i ditur nga universiteti mjekësor Johns Hopkins, i cili duke … Continue reading Covid-19 prek rreth 100 milionë persona në botë/ Shërohen më shumë se gjysma e të infektuarve