LSI drejt fundit/ Shkrihet dega në Berat, anëtarët kalojnë me PS

Shkrihet dega e LSI në Gjeroven të Beratit. Mësohet se kryetari i LSI në këtë degë dhe 140 anëtarët kanë kaluar me Partinë Socialiste. Kryetari i kësaj dege Krenar Shehu është shprehur se ky vendim është i pakthyeshëm, pasi sipas tij kanë 10 vite pa përfaqësim. Kjo deklaratë politike e kryetarit të degës së LSI-së … Continue reading LSI drejt fundit/ Shkrihet dega në Berat, anëtarët kalojnë me PS