Fakti/ Basha kërkon fitore me humbësa dhe të ricikluar

Lulzim Basha dje konfiguroi edhe emrat e fundit të qarqeve kryesore në vend. Tashmë ka mbetur vetëm Berati, Gjirokastra dhe Kukësi. Pra nga 12, 9 qarqe Basha i ka shpallur, dy të fundit ishin dje, Edmond Spaho në Korçë dhe Xhelal Mziu në Dibër. Asnjë surprizë nuk ka në listat e Lulzim Bashës, të deleguarit … Continue reading Fakti/ Basha kërkon fitore me humbësa dhe të ricikluar