Zgjedhjet e 25 prillit/ Basha i beson qarkun e rëndësishëm, Mark Markut

Ish-deputeti dhe pedagogu i njohur Mark Marku është zgjedhur drejtuesi politik i PD-së për Lezhën. Basha i ka besuar ish deputetit qarkun e lezhës për zgjedhjet e 25 prillit. Mark Marku ka qenë më herët deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. Deri tani  Basha ka konfirmuar disa nga drejtuesit politikë në qarqe, në … Continue reading Zgjedhjet e 25 prillit/ Basha i beson qarkun e rëndësishëm, Mark Markut