Prokurori i Korçës, nën ”darën” e Vettingut

Prokurori i Korçës, Edmond Shytko, është nën “darën” e Vettingut, që prej më shumë së një viti. Dosjet që ai ka hetuar dhe pasuria e tij i janë nënshtruar tashmë një hetimi të detajuar, i cili do të finalizohet me seancën dëgjimore dhe vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Në aspektin e pasurisë, prokurori … Continue reading Prokurori i Korçës, nën ”darën” e Vettingut