Analiza e shifrave dhe mandateve/ Zgjedhjet e 25 prillit i vendosin këto 3 qarqe

Zgjedhjet e 25 prillit duket sikur janë tek dera megjithëse duhet gati edhe 3 muaj. Fushata ka filluar dhe palët bëjnë llogaritë. Nga jugu në veri palët numërojnë votat e pritshme të përkthyera në mandate. CNA.al sjell një analize të plotë të votave dhe mandateve në këto 3 qarqe, duke sjellë shifrat e 3 zgjedhjeve … Continue reading Analiza e shifrave dhe mandateve/ Zgjedhjet e 25 prillit i vendosin këto 3 qarqe