Mes biznesit të prindërve dhe dyerve të Gjykatës/ Gjyqtarja që “kopsiti” Prokurorinë për dosjen e vrasjes

Prej rreth 13 vitesh në sistemin e drejtesisë, gjyqtarja Sonjela Voskopi, pritet që këtë vit të përballet me Vettingun. Karrierën gjyqtarja e ka të përqëndruar në Gjykatën e Shkallës së Parë, Korçë. Gjyqtarja Voskopi nuk është e lakuar negativisht në aspektin profesional. Ajo është një nga gjyqtaret që ka pasur në duar dosjen e vrasjes … Continue reading Mes biznesit të prindërve dhe dyerve të Gjykatës/ Gjyqtarja që “kopsiti” Prokurorinë për dosjen e vrasjes