Nga Elona Caslli/ Dritarja  që duhet hedhur nga dritarja

Portali i qeverisë  rilindase “Dritare.Net”, nuk ka vonuar të kryejë shërbimin e vyer ndaj kësaj të fundit, duke na servirur një alibi të dobët dhe giysmake, lidhur me videon që qarkulloi dje në rrjet mbi darkën që po shijonin një grup rilindasish në një restorant në Dubai. Alibia e Dritares që duhet të hidhet nga … Continue reading Nga Elona Caslli/ Dritarja  që duhet hedhur nga dritarja