Connect with Us

Nga bar-bilardo, me kopsht dhe çerdhe fëmijësh/ Një milioner në togat e zeza të Vlorës

Politikë

Nga bar-bilardo, me kopsht dhe çerdhe fëmijësh/ Një milioner në togat e zeza të Vlorës

Publikuar

-

Nga bar-bilardo, me kopsht dhe çerdhe fëmijësh/ Një milioner në togat e zeza të Vlorës

Pasuritë përrallore të gjyqtarëve dolën në dritë në Vettingu.

Në fakt jo se nuk diheshin pasi kanë qenë deklaruar edhe në ILDKPKI, por askush nuk ishte marrë me mënyrën se si ishte krijuar ajo pasuri.

Gjyqtari Hektor Sinanaj, mund të konsiderohet gjyqtari më i pasur në Vlorë.

Ai deklaron mijëra euro për shkollimin e fëmijëve jashtë dhe brenda dhe vendit. Miliona lekë dhe euro përfitime nga bizneset dhe nga dhënia e ambjenteve me qira.

Filllimisht rezulton pronari i një bar-bilardoje  dhe disa zyrave të cilat I jepte me qira dhe më pas këto ambjente i shndërron në kopsht dhe më vonë edhe në çerdhe për fëmijët, të cilët ia lë në administrim bashkëshortes.

Në deklaratën fillestare, ai rezulton pronar i një banese 2+1 me vlerë 4 milion lekë,  një godinë tre katëshe në ndërtim me vlerë 7 milion lekë,  një magazinë me sipërfaqe 56 m2, me vlerë 1 milion lekë dhe një tjetër apartament banimi 55 m2, ku zotëron1/8.

Gjithashtu ai deklaron një automjet Benz 200 me vlerë, 0,4 milion lekë dhe gjendje, kesh 0,1 milion lekë.

Nga viti në vit depozitat dhe kursimet e gjyqtarit kanë njohur rritje, megjithëse, në shumë vite mënyra se si e ka deklaruar ai pasurinë ëhstë e paqartë, ndaj nuk po përmendin shifra.

Kujtojmë se gjyqtari Hektor Sinanaj, ka qenë pjesë e trupës gjykues për skandalin e pronave në bregdetin e Dhërmiut, për të cilin Top Channel ka realizuar disa kronika, ku shenjëstronte gjyqtarët dhe prokurorët e e çështjes.

Bëhet fjalë për disa parcela toke të ndara në Dhërmi, që arrijnë në total 546.000 m2.

Sinanaj, është përfshirë në procesin e rivlerësimit në Dhejtorin e vitit që lamë pas.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Hektor Sinanaj.

Viti 2003

Banesë 2+1 me vlerë 4 milion lekë.

Godinë tre katëshe në ndërtim me vlerë 7 milion lekë.

Magazinë me sip 56 m2, me vlerë 1 milion lekë.

Ap banimi 55 m2, ku zotëron1/8.

Automjet Benz 200 me vlerë, 0,4 milion lekë.

Gjendje, kesh 0,1 milion lekë.

Dhënë hua vëllait, 0,4 milion lekë.

Dhënë hua vjehrrit, 0,3 million lekë.

Të ardhura (nuk kuptohet se nga), 1,2 million lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 0,9 million lekë.

Tatime (nuk kuptohet se për çfarë), 1,4 million lekë.

Viti 2004

Vazhdon ndërtimi i godinës tre katëshe, 1.7 milion lekë.

700 000 lekë të mbartura nga viti 2003.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 996 000 lekë.

Qira (nuk e sqaron nëse e paguan apo ia paguajnë për ndonjë objekt), 823 000 lekë.

Viti 2005

Shtesë e objektit tre katësh, 10 000 dollarë dhe 200 000 lekë.

Gjendja në likuiditetet e mbetura nga kredia, 5 000 dollarë dhe 200 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 930 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e Bar, Bilardos dhe zyra, 780 000 lekë.

Kredi bankare për të rregulluar godinën tre katëshe, 20 000 dollarë. Pa shlyer 16 175 dollarë.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 2 300 euro.

Viti 2006

Në gatin e tretë të godinës tre katëshe, nga bar bilardo me qira u bashkua me katin e parë të ish magazinës 56 m2, duke u kthyer në kopsht. Ky aktivitet I është dhënë bashkëshortes. Blerë pajisje për kopshtin 160 000 lekë, me shitjen e pajisjeve të bar bilardos.

Të ardhura nga paga 1 116 000.

Të ardhura nga dhënia me qira e 6 zyrave, 1 150 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti, 40 000 lekë.

Kredi bankare për të rregulluar godinën tre katëshe, 20 000 dollarë. Pa shlyer 15 000 dollarë.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 2 300 euro.

Viti 2007

Kursime, 500 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 996 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 480 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 912 000 lekë.

Të ardhura nga depozita bankare, 800 000 lekë.

Kredi bankare për të rregulluar godinën tre katëshe, 20 000 dollarë. Pa shlyer 11 826 dollarë.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 2 143 euro.

Shpenzime, ujë, drita për kopshtin, 96 000 lekë.

Viti 2008

Bletë Toyota me leasing, paguar  7 200 euro. Afati  për të paguar për pesë vjet.

Depozitë bankare 420 000 lekë.

Shitur Benzi, 250 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 996 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 2 420 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 940 000 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare 20 000 lekë.

Kursime, 6 500 euro.

Kredi bankare për të rregulluar godinën tre katëshe, 20 000 dollarë. Pa shlyer 5 226  dollarë.

Kredi për blerjen e toyotës. Pa shlyer 13 000 euro.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 2 143 euro.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 300 euro. Pa shlyer 2 500 euro.

Shpenzime, ujë, drita për kopshtin, 96 000 lekë.

Viti 2009

Gjendje kesh 5 000 dollarë.

Depozitë bankare, 14 000 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 2 664 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 1 428 000 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare 300 euro.

Kredi bankare për të rregulluar godinën tre katëshe, 20 000 dollarë. Pa shlyer 1 257 dollarë.

Kredi për blerjen e toyotës. Pa shlyer 12 312 euro.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 2 143 euro.

Shpenzime për shkollimin e 3 fëmijëve, 2 400 euro.

Shpenzime, ujë, drita për kopshtin, 98 000 lekë dhe tatime 140 000 lekë.

Viti 2010

Gjendje kesh 6 500 euro.

Depozitë bankare shtuar me 5 680 euro. Në total, 20 903 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 1 950 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 112 800 lekë dhe 9 000 euro.

LEXO EDHE:  Ajo është vetëm 3 vjeç por të ardhurat e saj neto arrijnë shifra të jashtëzakonshme

Të ardhura nga interesat bankare 400 euro.

Kredi bankare për të rregulluar godinën tre katëshe, 20 000 dollarë. Shlyer.

Kredi për blerjen e toyotës. Pa shlyer 8 208 euro.

Shpenzime për shkollimin e fëmijëve, 2 500 euro dhe 200 000 lekë.

Shpenzime, ujë, drita për kopshtin, 100 000 lekë dhe tatime 140 000 lekë.

Viti 2011

Gjendje kesh  9 000 euro.

Depozitë bankare 10 000 euro.

Depozitë bankare 1 200 000  lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 1 950 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 924 000 lekë dhe 9 000 euro.

Të ardhura nga interesat bankare 500 euro dhe 248 euro.

Shpenzime për shkollimin e djalit, 300 euro.

Kredi për blerjen e toyotës. Pa shlyer 4 104  euro.

Shpenzime për shkollimin e fëmijëve, 2 200 euro dhe 150 000 lekë.

Shpenzime, ujë, drita për kopshtin, 100 000 lekë dhe tatime 140 000 lekë.

Viti 2012

Depozita bankare në shumat 724 195 lekë dhe 1 000 000 lekë.

Interesa bankare, 730 euro,76 548 lekë, 255 06 lekë dhe 56 719 lekë.

Gjendje kesh 7 000 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 1 900 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 630 000 lekë dhe 9 000 euro.

Të ardhura nga interesat bankare 1 000 euro dhe 100 000  lekë.

Kredi për blerjen e toyotës. Pa shlyer 1 800 euro.

Shpenzime për shkollimin e fëmijëve, 640 000 lekë, 1 550 euro dhe 350  000 lekë.

Viti 2013

Deklarimi është jashtëzakonisht i paqartë,depozitat, kursimet e të tjera janë të pandara nga njëra tjetra.

Blerë Volsvagen 3 500 euro.

Kursime 21 000 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 1 900 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 630 000 lekë dhe 9 000 euro.

Të ardhura nga interesat bankare 1 550 euro dhe 106 000  lekë.

Viti 2014

Tërhequr nga depozitat bankare, 960 euro dhe 595 euro.

Gjendje kesh 1 200 000 lekë. 12 000 dollarë dhe 8 000 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 700 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 1 700 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 1 010 000 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare 969 euro, 595 euro dhe 527 000 lekë si dhe shteëse interesi 50 000 lekë.

Të ardhura nga gjendja kesh 21 000 euro.

Detyrime, tatim taksa, sigurime, rrogë dhe fatura të kopshtit privat, 820 000 lekë.

Pagesa e studimeve të djalit në Gjermani, 10 508 euro dhe 8 040 euro.

Pagesë shkolle për dy fëmijët e tjerë, 600 000 lekë.

Shpenzime nga bashkëshortja, 650 000 lekë.

Viti 2015

Shtuar depozita bankare me 457 616 lekë.

Tërhequr nga depozita bankare, 175 euro.

Gjendje kesh 27 000 euro dhe 400 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 700 000 lekë.

Të ardhura nga kopshti që administron bashkëshortja, 1 100 000 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e zyrave, 1 010 000 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare 175 euro dhe 30 000 lekë.

Të ardhura nga gjendja kesh 1 200 000 lekë, 12 000 dollarë dhe 8 000 dollarë.

Detyrime, tatim taksa, sigurime, rrogë dhe fatura të kopshtit privat, 840 000 lekë.

Pagesa e studimeve të djalit në Gjermani, 1 571 euro, 1000 euro dhe 400  euro.

Pagesë shkolle për dy fëmijët e tjerë, 850 000 lekë.

Shpenzime nga bashkëshortja, 700 000 lekë dhe 457 616 lekë.

Viti 2016

Pakësuar depozita bankare, 42 357 97 lekë.

Tërhequr nga depozita bankare, 175 euro, 185 euro dhe 18 840 lekë.

Depozitë bankare 14 020 euro.

Dërguar djalit, student në Gjermani, 9 990 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 274 328  lekë.

Të ardhura nga paga e djalit në një shoqëri përmbarimore në Tiranë, 58 500 lekë.

Të ardhura nga kopshti i fëmijëve që administron bashkëshortja, 1 442 750 lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e godinës, 1 140 000 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare 360 euro dhe 42 357 97 lekë.

Të ardhura nga konsumimi I gjendjes kesh, 8 000 euro dhe 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit të kthyer në Gjermani, 300 euro.

Viti 2017

Depozitë bankare 9 040 euro.

Pakësuar depozita bankare e djalit, student në Gjermani, 1500 euro, plus kesh 400 euro dhe shpenzime për biletë avioni 1 245 euro.

Paguar qiraja e banesës së djalit, 240 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 314 823 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit 235 400 lekë.

Të ardhura nga kopshti dhe cerdhja e fëmijëve që administron bashkëshortja, 2 203 590  lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e godinës, 1 156 000 lekë.

Tërhequr interesat bankare 21 204 lekë, 8 500 lekë, 55 euro dhe 50 euro.

Pakësimi I gjendjes kesh, 8 000 euro, 300 000 lekë, 2 323 335 lekë.

Viti 2018

Shtuar depozita bankare me 500 000 lekë.

Transferuar për studime djalit, në Gjermani 9 000 euro.

Shtuar depozita bankare 7 500 euro.

Paguar biletë avioni për djalin 530 euro.

Dhënë kesh djalit 500 euro.

Shpenzime familjare 700 000 lekë.

Blerë djalit për ditëlindje celular me vlerë 108 000 lekë.

Ndihmë djalit për pagesën e shkollës së avokatisë, 350 000 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit në Ministrinë e Drejtësisë, 852 710 lekë.

Shpenzime nga biznesi I bashkëshortes, 1 151 490 lekë.

Kursime, 2 323 335 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga Gjykata Vlorë, 1 410 394 lekë.

Të ardhura nga kopshti dhe cerdhja e fëmijëve që administron bashkëshortja, 1 998 909  lekë.

Të ardhura nga dhënia me qira e godinës, 900 000 lekë.

Gjendje kesh 2 590 238 lekë./CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Politikë

“Ooo Suuuudeeeeee ku je?”/ Braçe ironizon programin e LSI-së: Bëhet realitet në 5 minuta!

Publikuar

-

Nga

Zëvendëskryeministri Erion Braçe ka ironizuar programin e LSI-së për zgjedhjet e 25 prillit.

Braçe është ndalur në një prej pikave të programit, garancia për bebet që vijnë në jetë.

“Ketu nis SUDELLEKU, magjia”, shkruan Braçe, dhe duke zbërthyer këtë pikë të programit të LSI-së duke mos kursyer as talljet.

“JO, FARE! I BEN PER 5 MINUTA, 5 DITE JANE SHUME! Ja se si; Ti vendos te kesh nje femije dhe per 9 muaj ai vjen ne jete.
Ketu nis SUDELLEKU, magjia; Zonja me lart te ndan nga parate e te gjitheve 1000 DOLLARE-as leke e as euro, NUK TI JEP por ti mban ne nje fond.
E di sa? 25 VITE! Pra, NUK TI JEP per 25 vite me rradhe por i mban ajo ne nje fond.
Ne vitin e 25-te, nese djali apo vajza jote dhe vajza apo djali i nje tjetri, fiks ata qe ti dhe ai linden para 25 vitesh, vendosin dhe bejne nje femije, MAGJIA behet realitet dhe, kjo me lart JU JEP 25 MIJE DOLLARE!!

PAS 25 VITESH DHE JO TY QE LINDE SOT, POR ATIJ QE DO LINDESH TI NESE AI DO LINDE NJE FEMIJE TJETER!
E kuptove?! Prit se qenka llogaria gabim;

Jane dy per te bere nje femije, pra para 25 vitesh lindi nje djale e nje vajze qe pas 25 vitesh jane bashke dhe bejne nje femije dhe marrin 25 mije dollare njeri e 25 mije dollare tjetra!!!!!! OOOOO SUUUUDEEEEEE KU JE? Ja kjo eshte! Fiks ne 5 minuta kjo behet realitet por zgjat 25 vite! Dhe mos harroni, keta nuk paguanin as 5000 lekeshin per nje lindje e ju kishin borxh dhe bebeve!”, shkruan Braçe.

LEXO TE PLOTE

Politikë

Dita e Përkujtesës/ Xhaçka: Kurrë s’duhet të harrojmë luftën tonë ndaj antisemitizmit

Publikuar

-

Nga

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit, ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka ka publikuar një video, ku evidentohet roli themeltar që diplomacia shqiptare dhe populli shqiptar patën në këtë kauzë.

Në video tregohen disa prej momenteve kyçe që vulosën fatin e qindra hebrenjve në Shqipëri, para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore.

“Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit, nderojmë miliona jetë të humbura, si dhe të gjithë ata që dolën kundër të keqes më të madhe të kohës. Kurrë nuk duhet të harrojmë apo të ulim vigjilencën në luftën tonë ndaj antisemitizmit. Thellësisht krenarë për Shqipërinë, shqiptarët dhe shërbimin diplomatik në misionin e shpëtimit të hebrenjve”, shkruan Xhaçka./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Politikë

Bardhi nxjerr videon me përgjime/ Qeveria më e korruptuar në historinë e Shqipërisë

Publikuar

-

Nga

Basha i besoi qarkun e Elbasanit/ Bardhi entuziast: Është nderi më i madh që më është bërë

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi ka publikuar një video ku kujton përgjimet e publikuar vitet e fundit që kanë implikuar njerëzit e qeverisë Rama.

Sipas Bardhit, kjo është qeveria më e korruptuar dhe më e keqe në historinë e Shqipërisë Ai thekson se askush s’e beson më Ramën dhe shqiptarët do votojnë për ndryshimin.

“Sa herë njerëzit e tij kapen në përgjime në pazar me trafikantët e drogës, duke blerë vota me krimin e organizuar apo duke shitur tendera, koncesione dhe leje ndërtimi, Edi Rama vetëm justifikohet. Ai kurrë nuk di asgjë, gjithmonë sillet sikur i bien në qafë të tjerët.
Shqiptarëve u ka ardhur në majë të hundës dhe janë lodhur duke dëgjuar Ramën dhe justifikimet e tij. Ata e dinë se kjo është qeveria më e keqe dhe më e korruptuar në historinë e Shqipërisë. Askush nuk e beson më Edi Ramën. Në 25 Prill shqiptarët do t’i tregojnë vendin kësaj qeverie dhe do të votojnë për ndryshimin”, shkruan Bardhi bashkëngjitur videos./CNA.al

LEXO TE PLOTE