Godet sërish Gjergj Luca/ Shqipërinë e shkatërroi sllavo-komunizmi

Gjergj Luca, biznesmeni dhe pronari i kompanisë “Rozafa” më e madhja në vend për përpunimin dhe eksport-importin e Peshkut,  i cili shquhet për reagimet e tij të forta sot ka goditur sërish, duke deklaruar se Shqipërinë e ka shkatërruar sllavo-komunizmi dhe sipas tij kjo ka qenë e keqja më e madhe e vendit. Luca shtoi … Continue reading Godet sërish Gjergj Luca/ Shqipërinë e shkatërroi sllavo-komunizmi