Konçensionet korruptive që po “djegin” prokuroren/ Lidhjet e Mirel Mërtirit me organin e akuzës

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit që prej viti po heton prokuroren e Tiranës, Mariola Mërtiri, në të tria kriteret, atë të pasurisë, të profesionalizmit dhe pastërtisë së figurës. Kujotjmë se prokurorja Mërtiri në Prill të vitit 2018 u përzgjodh në Task Forcën Speciale “Forca e Ligjit”, krijuar mbi bazën e marrëveshjes Arta Marku-Fatmir Xhafaj, përkatësisht … Continue reading Konçensionet korruptive që po “djegin” prokuroren/ Lidhjet e Mirel Mërtirit me organin e akuzës