“Dallëndyshja e parë “Rozafa” u ngrit”/ Gjergj Luca hap 200 vende të reja pune në Gramsh

Gjergj Luca, biznesmeni dhe pronari i kompania më e madhe në vend për përpunimin dhe eksport-importin e Peshkut, “Rozafës”, ka hapur 200 vende të reja punë në Gramsh. Në inagurimin e “Rozafës”  e cila vetëm përvecc vendeve të reja të punës, synon ta kehjë Gramshin në një në një pikë agro-turistike ku të shijohen prodhimet … Continue reading “Dallëndyshja e parë “Rozafa” u ngrit”/ Gjergj Luca hap 200 vende të reja pune në Gramsh