Privatizimi i ish-klubit Partizani/ Tre gënjeshtrat pse padia e Taulant Ballës nuk qëndron

Ish-kryeministri Sali Berisha, dhëndri i tij Jamarbër Malltezi, ish-ministri i Mbrojtjes Arben Imami dhe zyrtarë të tjerë gjatë qeverisjes “Berisha”, janë kallëzuar penalisht në SPAK, për privatizimin e pronës shtetërore ish-Klubit Partizani, një sipërfaqe rreth 10 mijë m2, në qendër të Tiranës, ku sot janë ndërtuar 17 kulla. Kallëzimi është referuar nga kryetari i grupit … Continue reading Privatizimi i ish-klubit Partizani/ Tre gënjeshtrat pse padia e Taulant Ballës nuk qëndron