Qeveria i shtyn afatin OFL-së/ Lleshaj: Do të amendojmë ligjin

Qeveria do të shtyjë afatin e punës për Operacionin Forca e Ligjit, në prag të përfundimit të vlefshmërisë së aktit normativ. Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj tha në emisionin Përballë tse ligji do të amendohet. “Praktika e këtyre muajve dhe ngarkesa e madhe që solli pandemia ka ndryshuar disa nga supozimet bazë dhe do të … Continue reading Qeveria i shtyn afatin OFL-së/ Lleshaj: Do të amendojmë ligjin