Connect with Us

Liroi anëtarin e “grupit Bajri”/ Gjyqtarja, mbi 9 mijë euro dhe makinë e kuzhinë dhuratë

Vetingu

Liroi anëtarin e “grupit Bajri”/ Gjyqtarja, mbi 9 mijë euro dhe makinë e kuzhinë dhuratë

Publikuar

-

Liroi anëtarin “grupit Bajri”/ Gjyqtarja, mbi 9 mijë euro dhe makinë e kuzhinë dhuratë

Gjyqtarja e Faktit në Tiranë Rexhina Merlika do të japë llogari para Vettingut, menjëherë sapo ndaj saj të mbarojnë hetimet.

Gjyqtarja Merlika, e cila pjesën më të madhe të karrierës e ka kaluar në Krujë dhe më pas është transferuar në Tiranë,  rezulton se ka ndryshuar gjeneralitet, ashtu si një pjesë e kolegëve të saj.

Në formularin e dekriminalizimit ajo thotë se emri i saj i parë ka qenë Gjelina.

Merlika është gjyqtarja e cila vulosi lirinë e njërit prej anëtareve të grupit të shumëpërfolur “Bajri”.

Kujtojmë se Krimet e Rënda, që kryen arrestimin e Klaudio Hoxhalliut, në datën 5 mars 2019 shpallën moskompetencë për të hetuarit Klaudio Hoxhalliu dhe Denis Brajoviq.

Në momentin e dënimit Klaudio Hoxhalliu ka qenë në masën e sigurisë “arrest shtëpie”, ndërkohë që 19 ditë pas këtij dënimi Hoxhalliu, është liruar dhe nga “arresti i shtëpisë”, me vendim të gjyqtares Rexhina Merlika.

Kjo e fundit radhitet tek lista e gjyqtarëve të kamur financiarisht.

Sipas deklaratave të pasurisë të depozituara pranë ILDKPKI-së, rezulton se gjyqtarja Merlika burimet e të ardhurava i ka nga paga e saj dhe e bashkëshortit avokat.

Por ndërkohë ajo dhe bashkëshorti i saj deklarojnë mijëra euro dhuratë, makinë, dhe një kuzhinë të sjellë nga Gjermania.

Në vitin 2005 gjyqtarja Merlika deklaron tek të ardhura 3 000 euro, që ia kishin sjellë vëllezërit nga emigracioni.

Në vitin 2006, deklaron një autoveturë BMV, 5 000 euro, dhuratë nga vëllai.  Në vitin 2009 ajo deklaron se i janë shtuar të ardhurat nga emigracioni i vëllezërve me 3 500 euro dhe në 2010, për kuzhinën e ardhur dhuratë nga Gjermania, deklaron se ka shpenzuar për doganë shumën 472 346 lekë.

Në vitin 2012, është bashkëshorti që deklaron se ka marrë dhuratë nga vëllai i gjyqtares shumat, 2 688 euro dhe 970 euro.

Si patundshmëri ajo deklaron në vitin 2003, një shtëpi banimi me vlerë 5 milion lekë dhe në vitin 2008, kur bashkëshorti i saj ka lidhur një Kontratë sipërmarrje për blerje apartammenti me sipërfaqe 115.29 m2 me vlerë 172 172 euro.  Gjyqtarja deklaron se ka shlyer këstin e parë në shumën 60 000 euro dhe të tjerat i ka marrë kredi dhe hua.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga gjyqtarja Rexhina Merlika.

Viti 2003

Shtëpi banimi, 5 milion lekë.

Autoveturë Benz, 0,500 milion lekë.

Depozitë bankare, 0,120 milion lekë.

Gjendje kesh, 6 milion lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 0,749 milion lekë.

Viti 2004

Gjendje kesh, 300 000 lekë.

Shtesë, depozite 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 784 392 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si avokat, 800 000 lekë.

Viti 2005

Depozitë bankare e subjektit deklarues, 500 000 lekë.

Llogari rrjedhëse e subjektit deklarues, 465 678 lekë.

Pakësuar llogari e bashkëshortit, 750 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 810 726 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si avokat, 800 000 lekë.

Të ardhura të vëllezërve nga emigracioni, 3 000 euro.

Viti 2006

Gjendje kesh 1 100 000 lekë.

Tërhequr kesh, 500 000 lekë.

Autoveturë BMV, 5 000 euro, dhuratë nga vëllai.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 820 666  lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si avokat, 1 200 000 lekë.

Detyrim për arsimin e fëmijëve, 612 624 lekë.

Bashkëshorti ka shitur Benzin, 500 000 lekë.

Gjendje kesh të bashkëshortit, 3 500 euro, ardhur nga emigracioni.

Viti 2007

Shtuar llogaria bankare e subjektit deklarues, 35 000 euro.

Llogaria bankare e subjektit deklarues, 19 990 euro.

Gjendje e llogarisë rrjedhëse e subjektit deklarues, 288 879 25 lekë.

Tërhequr nga llogaria, 505 743 54 lekë.

Blerë autoveturë Benz C 220 me vlerë 500 000 lekë.

Shtuar llogaria bankare e subjektit deklarues, pas shitjes së shtëpisë së prindërve, 2 100 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 801 530 97 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si avokat, 1 600 000 lekë.

Shpenzim për shkollën e fëmijëve, 324 912 lekë dhe 313 212 lekë.

Viti 2008

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare dhe biznesi i bashkëshortit, 2 000 000 lekë.

Të ardhura nga emigracioni i vëllezërve, 3 000 euro.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 915 854 lekë.

Kontratë sipërmarrje nga bashkëshhorti për blerje ap,me sip 115.29 m2 me vlerë 172 172 euro. Shlyer kësti i parë në shumën 60 000 euro.

Viti 2009

Të ardhura nga shitja e automjetit, 500 000 lekë.

Pakësuar llogari rrjedhëse, me 1 311 600 lekë,

Shtuar të ardhurat nga emigracioni i vëllezërve, 3 500 euro.

LEXO EDHE:  Vetingu me "dorë të hekurt"/ Hetim edhe dosjeve korruptive

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 255 292 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi, 1 950 000 lekë.

Shlyer detyrimi për blerjen e ap, 3 500 euro.

Bashkëshorti ka shitur truall në bashkëpronësi ku ka fituar 1 000 000 lekë.

Shlyer kredia 30 000 euro.

Gjendje kesh e bashkëshortit, 1 200 000 lekë.

Mbetur pa likujduar për banesën shuma 80 172 euro.

Mbetur pa likujduar huaja, 10 000 euro.

Viti 2010

Gjendje kesh 11 000 euro, nga të ardhurat e vitit 2010.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 199 709 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi, 1 990 000 lekë.

Shlyer detyrimi për blerjen e ap, 30 000 euro.

Shlyer detyrimet doganore për kuzhinën e ardhur dhuratë nga Gjermania për subjektin deklarues, 472 346 lekë.

Shpenzime për shkollimin e fëmijëve, 6 558 euro.

Shlyer huaja 10 000 euro.

Shlyer qiraja e zyrës, 2 880 euro.

Mbetur pa likujduar për banesën shuma 25 391 euro.

Mbetur pa likujduar huaja, 5 000 000 lekë.

Viti 2011

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 209 599 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi, 2 237 585 lekë.

Shlyer detyrimi për blerjen e ap, 25 391 euro.

Shpenzime për shkollimin e fëmijëve, 6 577 euro.

Shlyer qiraja e zyrës së avokatisë 2 880 euro.

Mbetur pa likujduar për banesën shuma 15 000 euro.

Mbetur pa likujduar huaja, 5 000 000 lekë dhe 10 000 euro.

Viti 2012

Tërhequr nga llogaria e subjektit deklarues, 1 306 000 lekë.

Depozituar shuma 600 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 260 795 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi, 1 616 667 lekë.

Bashkëshorti ka shitur autoveturën Mercedez Benz, 6 500 euro.

Shtuar pasuria e bashkëshortit nga shitja e ullishteve të trashëguar nga babai, 437 499 lekë.

Bashkëshorti, dhuratë nga kunati shumat, 2 688 euro dhe 970 euro.

Shlyer huaja 10 000 euro.

Kontratë huaje, 15 000 euro.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë.

Viti 2013

Tërhequr nga llogaria e subjektit deklarues, 600 000 lekë.

Gjendje kesh e nënës së subjektit deklarues, 600 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 180 838 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi si avokat, 1 895 007 lekë.

Kontratë huaje, 5 000 euro.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura, kesh nga paga, 76815.24 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 388 916 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi si avokat, 1 668 205 lekë.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 419 328 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi si avokat, 1 964 208 lekë.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë. Pa shlyer 3 500 000 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 427 569 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi si avokat, 1 816 877 lekë.

Gjendje në llogari rrjedhëse të bashkëshortit, 93 79 euro, 21 065 lekë dhe 4.06 euro.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë. Pa shlyer 3 500 000 lekë.

Viti 2017

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 463 242 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi si avokat, 2 628 813 lekë.

Të ardhura nga puna e vajzës në Gjermani, 2 517 14 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si trashëgimtar i të përndjekurit politik, 33 333 3 lekë.

Gjendje e llogarisë së bashkëshortit, 149 181 lekë.

Bashkëshorti ka blerë makinë Smart Coupe, 120 000 lekë.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë. Pa shlyer 3 500 000 lekë.

Viti 2018

Gjendje kesh 500 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 402 435 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit nga biznesi si avokat, 3 042 956 lekë.

Të ardhura nga puna e vajzës, 191 euro.

Kontratë huaje, 5 000 000 lekë. Pa shlyer 3 500 000 lekë.

Bashkëshorti ka shitur makinë Smart Coupe, 2 000 euro.

Bashkëshorti ka blerë makinë Smart me vlerë 2 500 euro.

Gjendje e llogarisë së bashkëshortit, 2203 99 lekë, 54 33 euro dhe 58 euro.

Gjendje e llogarisë së vajzës Ina Merlika, 2539 69 euro.

Gjendje e llogarisë së vajzës Ina Merlika, në Gjermani, 38 07 euro.

Të ardhura nga prindërit për shkollim të vazjës Ina Merlika, 2 000 euro.

Të ardhura nga bursa e ekselencës për vajzën Ina Merlika, 13 781 lekë.

Llogari e vajzës, Era Merlika, 96 56 euro.

Të ardhura nga prindërit për shkollim të vazjës Era Merlika, 19 361 euro./CNA.al

 

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Llalla tentoi ta “shkundte”/ Prokurori prej një viti nën hetim nga Vettingu

Publikuar

-

Nga

Llalla tentoi ta “shkundte”/ Prokurori prej një viti nën hetim nga Vettingu

Në paranverën e vitit 2016, Prokurori i Përgjithshëm në atë akohë Adriatik Llalla firmosi disa ndryshme për drejtues prokurorish, duke ndryshuar tërësisht fytyrën e organit të akuzës.

Kështu, në Prokurorinë e Elbasanit, Llalla largoi zëvendësdrejtuesit, njëri prej të cilëve ishte prokurori Alfred Shehu, i cili e mbante prej 6 vitesh atë pozicion. Ndryshimet Llalla i justifikoi me qëllim riorganizimi të sistemit të akuzës, pas “gjumit të thellë” të disa drejtuesve, të cilët prisnin me padurim miratimin e reformës në drejtësi.

Disa prej drejtuesve, apo zëvendësve të tyre, kishin me vite në një pozicion pune, duke e kthyer prokurorinë në “pronë” personale.
Llalla deklaronte se po tentonte të “shkundte” prokuroritë, ndërkohë që përfundoi vetë i “shkundur”. Ai sot pret të përballet me drejtësine, ndërsa prokurori i “shkundur” prej tij, Alfred Shehu pret përballjen me Vettingun.

Shehu prej një viti është nën hetim nga Komisioni i Pavarur i Kaulifikimit. Në aspektin professional, nga Gramshi në Elbasan, nuk është i lakuar negativisht. Në aspektin e pasurisë, prokurori Shehu të ardhurat i ka nga paga e tij dhe e bashkëshortes. Patundshmëri ai ka vetëm një banesë të cilën e ka blerë në vitin 2013 për shumën 5 167 424 lekë, pasi ka shitur banesën që kishte më parë. Dhe disa prona që kishte trashëgimi nga gjyshërit ai ia ka dhuruar xhaxhait. Bëhet fjalë për 63.7 m2 tokë dhe 13.32 m2 ullishte.

Është i vetmi subject deklarues, që deklaron se ka dhuruar një pronë, pasi pjesa më e madhe e gjyqtarëve dhe prokurorëve, vetëm marrin dhurata.

Për më tepër po sjellim pasurinë e deklaruar nga prokurori, Alfred Shehu.

 Viti 2003
Ap banimi 2+1, me vlerë 4 milion lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 865 216 lekë.

Viti 2004
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 135 642 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 141 800 lekë.
Pensioni i nënës 148 800 lekë.

Viti 2005
Në ap e banimit 2+1 në Elbasan është blerë nga nëna dhe motrat pjesa e tyre, në vlerën 2 000 000 lekë.
Gjendje kesh, 400 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 129 280 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 153 300 lekë.
Pensioni i nënës 160 800 lekë.
Depozitë bankare e bashkëshortes, 100 000 lekë.

Viti 2006
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 072 665 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 285 480 lekë.
Pensioni i nënës 168 000 lekë.
Bashkëshortja tërhequr nga depozita bankare, 100 000 lekë.

Viti 2007
Blerë autoveturë Mercedz Benz, 400 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 308 450 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 408 220 lekë.
Pensioni i nënës 174 000 lekë.

Viti 2008
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 833 754 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 376 900 lekë.
Pensioni i nënës 188 000 lekë.

LEXO EDHE:  U kap me drogë në makinë/ Arrestohet 35 vjeçari në Gramsh

LEXO EDHE:  Aksidentohet këngëtarja shqiptare, i ati tregon çfarë i tha ajo në telefon

Viti 2009
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 201 858 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 540 270 lekë.
Pensioni i nënës 202 960 lekë.

Viti 2010
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 307 089 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 600 182 lekë.
Pensioni i nënës 216 036 lekë.

Viti 2011
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 523 082 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 632 450 lekë.
Pensioni i nënës 220 236 lekë.

Viti 2012
Gjendje kesh 700 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 294 707 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 516 278 lekë.
Pensioni i nënës 228 804 lekë.

Viti 2013
Shitur banesa në shumën 3 438 400 lekë.
Blerë banesë, në shumën 5 167 424 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 241 349 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 556 177 lekë.
Pensioni i nënës 237 714 lekë.

Viti 2014
Kursime, 600 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 436 909 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 575 280 lekë.
Pensioni i nënës 241 221 lekë.

Viti 2015
Kursime familjare 500 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 499 677 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 577 824 lekë.
Pensioni i nënës 250 377 lekë.

Viti 2016
Blerë autoveturë Alfa Romeo, me vlerë 100 000 lekë.
Gjendje kesh 400 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 349 957 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 580 371 lekë.
Pensioni i nënës 257 974 lekë.

Viti 2017
Gjendje kesh 300 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 365 902 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 610 301 lekë.
Pensioni i nënës 263 466 lekë.

Viti 2018
Cregjistruar autovure Alfa Romeo, blerë autoveture Daimlet Chrysler, 500 000 lekë.
Overdraft 220 000 lekë.
Kredi për blerje automjetit 400 000 lekë.
Regjistrim i pasurive të fituara trashëgimi nga gjyshi dhe gjyshja nga ana e babait. 63.7 m2 tokë dhe 13.32 m2 ullishte.
Dhuruar xhaxhait, 63.7 m2 tokë dhe 13.32 m2 ullishte.
Gjendje kesh, 150 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 452 321 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortes, 619 285 lekë.
Pensioni i nënës 270 290 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Plotësimi i vakancave në Gjykatën e Lartë/ Apeli kthen në garë Saida Dollanin

Publikuar

-

Nga

Plotësimi i vakancave në Gjykatën e Lartë/ Gjykata Administrative e Apelit kthen në garë Saida Dollanin

Sistemi i drejtësisë në vend vijon të jetë në kolaps. Pas Gjykatës Kushtetuese edhe Gjykata e Lartë vijon të jetë jofunksionale për shkak të vakancave që janë krijuar. Vetingu dhe paditë nga kandidatët kanë sjellë që deri tani të ketë një stok të madh të çështjeve që kanë mbetur pa u shqyrtuar.

Gara për plotësimin e Gjykatës së Lartë ka përfunduar në Gjykatë, pasi Apeli ka rikthyer në garë Saida Dollanin. KLGJ vijon përplasjen me gjyqtaren e GJKKO, Saida Dollanu me të cilën është në proces ligjor. Pas procesit në Gjykatën Administrative, ku Apeli i kësaj gjykate riktheu në detyrë gjyqtaren Saida Dollani, Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur të bëjë rekurs në Gjykatën e Lartë.

LEXO EDHE:  Përplasen dy makina pranë Prokurorisë së Tiranës/ Përmbyset fouristrada

LEXO EDHE:  Merr flakë makina në mes të Tiranës/ Shpëton mrekullisht shoferja

Gjykata e Lartë është aktualisht me 3 anëtarë, nga 19 që duhet të jetë gjithsej. Ndërkohë që prej kohësh Gjykata e Lartë ka mbetur edhe pa kryetar që nga largimi i Ardian Dvoranit. Deri tani i është dhënë drita jeshile për t’iu bashkuar Gjykatës së Lartë Dariel Sinës, për t’u bërë gjyqtar i lartë./CNA.al.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Në panik nga rezultatet e hetimit?/ Prokurori ia “mbathi” nga Vettingu

Publikuar

-

Nga

Në panik nga rezultatet e hetimit?/ Prokurori ia “mbathi” nga Vettingu

Është bërë procedurë standarde që gjyqtarë dhe prokurorë të japin dorëheqje për t’i shpëtuar Vettingut. Dhe pavarësisht se çfarë kanë bërë gjatë kohës që kanë qenë në sistemin e drejtësisë, ia hedhin pa iu hyrë “gjemb në këmbë”.

Një prej të dorëhequrve është edhe prokurori i Elbasanit Agim Dilka, i cili pasi u thërrit nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, braktisi organin e akuzës. Dilka i kërkoi dorëheqjen nga detyra Këshillit të Lartë të Prokurorisë, dy javë pas njoftimit të KPK për procesin e rivlerësimit.

‘Subjektit të rivlerësimit, z. Agim Dilka, me komunikimin elektronik të datës 9.1.2020, i është komunikuar trupi gjykues, si dhe i është kërkuar të deklarojë ndonjë situatë të mundshme konflikti interesi me anëtarët e trupës. Subjekti i rivlerësimit, me shkresën e datës 27.1.2020 drejtuar Këshillit të Lartë të Prokurorisë, ka kërkuar heqjen dorë nga funksioni i prokurorit, bazuar në germën “a”, të pikës 1, të nenit 64, të ligjit nr. 96/2016, “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar”, ka njoftuar KPK.

Pavarësisht se Dilka ka kërkuar dorëheqjen, KPK, sërish e ka pyetur nëse pranonte përballjen në seancë dëgjimore. Por, Dilka nuk ka pranuar, duke u justifikuar se Kushtetuta ia lejon dorëheqjen. Dilka nuk është i vetmi i dorëhequr pas njoftimit nga KPK, por gjithçka ka mbetur në këtë pikë dhe as nuk ka pasur ndonjë procedurë hetimore ndaj tyre. Dhe as KPK, nuk I bën të ditura gjetjet e Vettingut për këtë kategori.

CNA.al ka zbardhur pasurinë e të tremburit nga Vettingu, Agim Dilka, kur rezulton se burimet e të ardhurave nga paga.
Patundshmëri ai deklaron një shtëpi banimi me vlerë 4 milion lekë dhe tokë bujqësore 2 000 m2. Ndërsa djali i tij Ermal Dilka, deklaron një apartament banimi me sipërfaqe 59 63 m2 me vlerë 2 920 916 lekë. Ai thotë se për të blerë këtë pronë, ka marrë kredi bankare, 700 000 lekë, 1 500 000 dhuratë nga prindërit e bashkëshortes dhe shuma 728 797 tërhequr nga nëna e tij.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga prokurori Agim Dilka.
Viti 2003
Shtëpi banimi me vlerë 4 milion lekë.
Tokë bujqësore 2 000 m2.
Një pjesë e deklaratës është e palexueshme.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 749 641 lekë.
Të ardhura nga paga e bashkëshortes, 105 060 lekë.

Viti 2004
Ska deklaruar asgjë.

Viti 2005
Depozitë bankare 300 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 094 046 lekë.

Viti 2006
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 032 600 lekë.

Viti 2007
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 078 872 lekë.

Viti 2008
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 161 476 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 73 000 lekë.

Viti 2009
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 226 604 lekë.  Të ardhura nga interesat bankare, 123 200 lekë.

Viti 2010
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 300 804 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 112 200 lekë, 46 000 lekë dhe 66 000 lekë.

Viti 2011
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 135 054 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 119 924 20 lekë, 47 372 lekë dhe 72 352 20 lekë.
Gjendje në shtëpi, 200 000 lekë.

Viti 2012
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 148 616 lekë.
Të ardhura nga paga …., 87 500 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 80 172 lekë, 7 850 lekë dhe 72 352 lekë.
Tërheqje depozite bankare, 728 797 lekë.
Ap banimi me sip 59 63 m2 me vlerë 2 920 916 lekë, në emër të djalit Ermal Dilka. Blerë me kredi bankare, 700 000 lekë, 1 500 000 dhuratë nga prindërit e bashkëshortes dhe shuma 728 797 tërhequr nga subjekti deklarues.

Viti 2013
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 119 550 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 58 400 lekë, 31 200 lekë, 7 200 lekë dhe 20 000 lekë.
Të ardhura nga paga e djalit si administrator në një farmaci, 156 744 lekë.
Të ardhura të bashkëshortes së djalit si farmaciste, 222 516 lekë.
Djali kredi bankare 800 000 lekë. Pa shlyer 698 560 lekë.

LEXO EDHE:  Përplasen dy makina pranë Prokurorisë së Tiranës/ Përmbyset fouristrada

LEXO EDHE:  Del në ankand makina e bërë posaçërisht për David Beckham

Viti 2014
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 357 077 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 31 200 lekë dhe 31 200 lekë.
Të ardhura nga pensioni i bashkëshortes, 69 195 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortes, 38 200 lekë, 30 000 lekë, 8 200 lekë dhe 300 000 lekë.
Të ardhura nga paga e djalit si drejtues Teknik në një farmaci, 136 500 lekë.

Viti 2015
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 362 233 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 332 84 lekë dhe 332 84 lekë.
Të ardhura nga pensioni i bashkëshortes, 168 888 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortes, 18 633 21 lekë dhe 18 633 21 lekë.
Të ardhura nga paga e djalit si drejtues Teknik në një farmaci, 264 000 lekë.
Të ardhura nga paga e bashkëshortes së djalit si farmaciste, 264 000 lekë.
Të ardhura nga paga e vajzës, 348 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare të vajzës, 264 474 99 lekë, 38 246 lekë, 8 455 lekë dhe 29 791 lekë.

Viti 2016
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 347 496 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 167 72 lekë.
Gjendje kesh 300 000 lekë.
Të ardhura nga pensioni i bashkëshortes, 174 986 lekë.
Tërheqje nga depozita bankare e bashkëshortes, 498 800 lekë.
Të ardhura të djalit nga biznesi me bashkëshorten, 808 028 lekë.
Djali, gjendje kesh 500 000 lekë.
Djali, gjendje kesh 1 000 euro.
Djali ka hapur llogari bankare për vajzën, 38 180 lekë.
Llogari rrjedhëse e bashkëshortes së djalit, 179 111 lekë.
Të ardhura nga paga e djalit si drejtues Teknik në një farmaci, 164 000 lekë.
Të ardhura nga paga e vajzës, 333 324 lekë.

Viti 2017
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 469 528 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 83 65 lekë.
Gjendje kesh 300 000 lekë.
Të ardhura nga pensioni i bashkëshortes, 174 986 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortes, 8816.13 lekë.
Të ardhura të djalit nga biznesi me bashkëshorten, 1 065 355 lekë.
Djali, gjendje kesh 500 000 lekë.
Llogari rrjedhëse e djalit, 281 4 lekë.
Djali ka hapur llogari bankare për vajzën, 81 434 lekë.
Llogari rrjedhëse e bashkëshortes së djalit, 162 048 lekë dhe 108 632 lekë.
Të ardhura nga paga e djalit si drejtues Teknik në një farmaci, 201 792 lekë.
Të ardhura nga paga e vajzës si personel ndihmës në Universitetin e Elbasanit, 99 000 lekë.

Viti 2018
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 483 325 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare, 83 44 lekë.
Gjendje kesh 400 000 lekë.
Të ardhura nga pensioni i bashkëshortes, 181 766 lekë.
Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortes, 6328 82 lekë.
Djali ka blerë makinë, 2 600 euro.
Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortes, 8816.13 lekë.
Të ardhura të djalit nga biznesi me bashkëshorten, 1 350 304 lekë.
Të ardhura nga paga e djalit si drejtues Teknik në një farmaci, 234 432 lekë.
Llogari rrjedhëse e djalit, 392 573 03 lekë.
Djali ka hapur llogari bankare për vajzën, 68 500 lekë.
Djali ka hapur llogari bankare për vajzën, 3445.6 lekë.
Llogari rrjedhëse e bashkëshortes së djalit, 392 188 lekë.
Të ardhura nga paga e vajzës si personel ndihmës në Universitetin e Elbasanit, 439 991 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE