Connect with Us

Probleme me pasurinë/ Vettingu i “pret kokën” një tjetër gjyqtari

Vetingu

Probleme me pasurinë/ Vettingu i “pret kokën” një tjetër gjyqtari

Publikuar

-

Problem me pasurinë/ Vettingu i “pret kokën” një tjetër gjyqtari

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Shkodrës Albano Çepele.

KPK evidentoi mungesë burimesh financiare për blerjen e një apartamenti, dyshime për veprime koruptive si dhe probleme me profesionalizmin.

Problem edhe gjendja shëndetësore, pasi gjyqtari Çepele vuan nga një sëmundje që i vështirëson aktivitetin fizik.

Albano Çepele e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1998 në Gjykatën e Tropojës dhe ka punuar më së shumti si gjyqtar në Gjykatën e Shkodrës. Në prill të vitit 2014, Çepele u shkarkua nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë, pas një inspektimi që zbuloi shkelje të ligjit dhe 34 çështje gjyqësore të zvarritura. Çepele u rikthye në detyrë në vitin 2016, pasi një vendim i Gjykatës së Lartë e konsideroi të paligjshëm shkarkimin e tij.

Gjyqtari Albano Çepele shfaqte vështirësi në ecje dhe u paraqit në seancë së bashku me një përfaqësues ligjor. Ai bëri me dije se vuante nga skleroza multiple. Çepele pohoi në fillim të seancës se ishte në dijeni të gjetjeve të KPK-së, pasi ishte njohur nëpërmjet pyetësorëve.
Relatorja Bungo tha se subjekti nuk ka qenë plotësisht bashkëpunues, pasi ka refezuar të japë deklarime për çështje të caktuara, duke përmendur mungesën e sqarimeve për vlerën e mobilimit të shtëpisë. Sipas relatores, nuk ishte pasqyruar burimi i krijimit për një apartament me sipërfaqe 86.8 m2 blerë në vitin 2006 në Tiranë në shumën e 30 mijë eurove.

Komisioni konstaton mungesë dokumentacioni ligjor për të justifikuar burimin e vlerës 30 mijë euro të dhënë hua nga motra e subjektit për blerjen e apartamentit. Gjithashtu u evidentua se Çepele kishte kryer deklarime kontradiktore lidhur me çmimin e ulët të apartamentit.
Bungo tha se subjekti nuk ka deklaruar pronësinë e një apartamenti në qytetin e Fierit, të përfituar nga privatizimi dhe se nuk ka provuar burimin e ligjshëm të vlerës 9300 eurove të dhëna nga motra për kurimin e nënës së tyre. Sipas relatores, nga analiza financiare ka rezultuar balancë negative në vitin 2005, për të cilën subjekti nuk ka dhënë shpjegim pas kalimit të barrës së provës.

LEXO EDHE:  Vendimi final për ish-kryeprokurorin/ Adriatik  Llalla përfundon në burg?

Përfaqësuesi ligjor i gjyqtarit Çepele tha në seancë se klienti i tij nuk mund të gjendej fajtor për mosdeklarimin apo mungesën e dokumentacionit për apartamentin në Fier, për të cilën tha se i ati i gjyqtarit e kishte shitur në vitin 1996.

“Babai e ka shitur nën presionin e dhunës në vitin 1996 dhe nuk ka asnjë dokumentacion që e disponon. Noterja nuk ndodhet në Fier, ndërsa personi që e ka blerë nuk ekziston dhe në atë apartament jetojnë disa persona që nuk kanë as kontratë qiraje dhe asgjë,” tha avokati i Çepeles, duke e përjashtuar klientin e tij nga veprimet me këtë pasuri.

Për apartamentin në Tiranë, avokati mbrojtës pohoi se Çepele kishte depozituar kontratën e huamarrjes me motrën për të vërtetuar burimin e ligjshëm, që sipas tij e kishte pasqyruar në deklaratën vjetore dhe në atë veting, në rubrikën e interesave private.
“Përsa i takon pagesës së vlerës 9300 euro nga motra në favor të prindërve, për kurimin e nënës, subjekti i rivlerësimit nuk ka asnjë detyrim të japë llogari,” pohoi mbrojtësi i gjyqtarit Çepele.
Drejtoria e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar, DSIK ka depozituar në KPK raport negativ për Çepelen. Bungo tha se subjekti i rivlerësimit nuk kishte deklaruar një procedim penal në ngarkim të tij, gjë që e bënte deklarimin për pastërtinë e figurës të pasaktë.

DSIK i ka përcjellë Komisionit edhe dyshime për përfshirje të gjyqtarit Çepele në veprime korruptive gjatë periudhës 2004-2020 për çështje pronësie të gjykuara prej tij në Gjykatën e Shkodrës, pasi një nga palët dyshohet se ka përfituar prona duke përdorur dokumente të falsifikuara. Sipas KPK-së, një nga palët ndërgjyëse, duke përdorur dokumente të falsifikuara ka tjetërsuar pronën shtetërore me anë të vendimit të gjykatës./CNA.al.

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

U la jashtë dyerve të SPAK-ut/ Çfarë deklaronte prokurori për dosjet hetimore?

Publikuar

-

Nga

U la jashtë dyerve të SPAK-ut/ Çfarë deklaronte prokurori për dosjet hetimore?

Prokurori Maksim Sota ishte një nga kandidatët që konkuroi për t’u bërë pjesë e Strukturës së Posaçme Antikorrupsion.

Gjatë intervistimit, nga Këshilli  i Lartë i Prokurorisë, Sota ka shprehur ambicien e tij për hetime të rëndësishme dhe ka deklaruar se mbante përgjegjësi të plotë për dosjet që ka hetuar.

“Kam kërkuar gjithmonë të hetoj dosje të vështira dhe të përdor njohuritë e mia në ngritjen e akuzës. Kam mbajtur përgjegjësi maksimale për dosjet që kam pasur në hetim dhe të cilat kanë përfunduar në Gjykatë me vendime të formës së prerë”, ka thënë Sota, ndërsa aspironte për në SPAK.

Por, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, pas intervistës nuk e përzgjodhi në grupin e kandidatëve kualifikues, duke e lënë kështu jashtë SPAK-ut.

Kujtojmë se Maksim Sota e ka nisur detyrën në Prokurorinë e Vlorës dhe ka qenë drejtuesi kësaj prokurorie për disa vite.

Ai po hetohet nga Vettingu që prej viti, por ende nuk ka dalë në seancë dëgjimore, pasi në 2019 u shkëput me leje të KPK-së për t;u kthyer sërish në 2020-ën.

Në aspektin e pasurisë, prokurori Maksim Sota të ardhurat i ka nga paga e tij dhe e bashkëshortes por edhe nga shitja e pasurisë së patundshme.

Sota rezulton pronar i 390 m2 arë+ truall dhe i 7500 m2 arë ,në Lushnje, dhuruar nga babai i tij.

Bashkëshortja e tij ka blerë në vitin 2007,  5 000 m2 tokë me vlerë 100 000 lekë dhe e ka shitur në vitin 2014 me vlerën 6 000 000 lekë.

Në vitin 2017 ai ka blerë  një automjet  BMV me vlerë 1 200 000 lekë dhe po në të njëjtin vit ka shpenzuar për rikonstruktimin e pjesshëm dhe mobilimin e banesës në Krutje, 6 189 163 lekë.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga prokurori Maksim Sota.

Viti 2006 (Deklarata fillestare)

Tokë bujqësore ,  përfituar nga ligji 7501.

Autoveturë Mercedez Benz, 2 700  euro.

Viti 2006 (Deklarata vjetore)

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 193 537 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes si mësuese, 120 000 lekë.

Viti 2007

Llogari bankare në emër të subjektit deklarues dhe bashkëshortes, 400 000 lekë.

Bashkëshortja ka blerë 5 000 m2 tokë me vlerë 100 000 lekë.

Gjendje kesh në shtëpi, 300 000 lekë dhe 2 000 dollarë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 988 995 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes si mësuese, 400 000 lekë.

Viti 2008

Automjet BMV, me vlerë 4500 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 970 753 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes si mësuese, 125 000 lekë dhe nga leja e lindjes 103 738 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare, 15 000 lekë.

Viti 2009

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 930 013 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes si pedagoge në Universitetin e Vlorës, 136 000 lekë dhe nga leja e lindjes  60 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare, 15 000 lekë.

Viti 2010

Të ardhura nga shitja e automjetit BMV 4500 euro.

Blerë Mercedez Benz, 700 000 lekë.

Gjendje kesh në shtëpi 450 000 lekë.

LEXO EDHE:  “Rama po përplitet kot për Xhafajn, Ballën dhe Çyrbjan”/ Deputeti tregon se çfarë i pret

LEXO EDHE:  Konstituimi i KED-së/ Alebaj: Anëtarët t’i nënshtrohen Vettingun

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 281 299 lekë.

Vit 2011

Llogari bankare 600 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 509 653 lekë.

Të ardhura nga paga si pedagog në një universitet privat në Vlorë, 40 000 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes si pedagoge në universitetin e Vlorës, 136 600 lekë.

Viti 2012

Shtesë në llogarinë bankare, 574 112 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 958 029 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes si pedagoge në universitetin e Vlorës, 448 234 lekë.

Viti 2013

Shtesë në llogarinë bankare, 26 480 77 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror,  284 090 lekë.

Viti 2014

Shitur 5 000 m2 tokë në Krutje të Lushnjes, 6 000 000 lekë.

Të ardhura nga interesat bankarë, 66 880 34 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 106 604 lekë.

Bashkëshortja ka blerë automjet Fiat Panda me vlerë 2 500 euro.

Të ardhura të bashkëshortes si pension invaliditeti nga shteti italian, 5 046 euro.

Gjendja e llogarisë bankare të bashkëshortes, 317 584 97 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga interesat bankarë, 84 434 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 881 250 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si pension invaliditeti nga shteti italian, 3 768 euro.

Pensioni i invaliditeti për djalin dhënë nga shteti italian, 6 102 euro.

Gjendja e llogarisë bankare të bashkëshortes, 1 930 23 lekë.

Viti 2016

Prindërit  i kanë dhuruar subjektit deklarues 390 m2 arë+ truall  në Lushnje.

Prindërit i kanë dhuruar subjektit deklarues 3500 m2 arë  në Lushnje.

Prindërit i kanë dhuruar subjektit deklarues 3500 m2 arë  në Lushnje.

Shtesë në llogarinë bankare 2 000 000 lekë.

Gjendje kesh 300 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 148 538 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si pension invaliditeti nga shteti italian, 20 658 euro.

Të ardhura nga interesat bankarë, 40 378 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes, dërguar nga xhaxhai i saj në USA, 808 56 euro.

Kartë krediti me vlerë 1 500 euro.

Viti 2017

Të ardhura nga shitja e Benzit, 300 000 lekë.

Blerë automjeti BMV, 1 200 000 lekë.

Shpenzime për rikonstruktimin e pjesshëm dhe mobilimin e banesës në Krutje, 6 189 163 lekë.

Gjendje kesh ne banesë 150 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 200 927 lekë.

Të ardhura nga interesat bankarë, 46 004 lekë.

Kartë krediti me vlerë 1 500 euro.

Të ardhura të bashkëshortes si pension invaliditeti nga shteti italian, 1 961 34 euro.

Viti 2018

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 227 670 lekë.

Të ardhura nga interesat bankarë, 23 398 lekë.

Kartë krediti me vlerë 1 500 euro.

Të ardhura të bashkëshortes si pension invaliditeti nga shteti italian, 9 287 86 euro dhe 279 66 euro.

Të ardhura të bashkëshortes nga Instituti kombëtar i providencës sociale në Itali, 7 275 80 euro.

Të ardhura të bashkëshortes nga  Agri Farm, 1 331 euro./CNA.al

 

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Tentativa për ti ikur Vettingut/ Bashkëshortët prokuror, pazare me drejtësinë?

Publikuar

-

Nga

Tentativa për ti ikur Vettingut/ Bashkëshortët prokuror, pazare me drejtësinë?

Procesi e Vettingut edhe pse shumë i përfolur me dy standarte, ka nxjerrë në pah mjaft skandale që kanë prekur sistemin e drejtësisë ndër vite.

Lista e gjyqtarëve dhe prokurorëve, të cilët presin të përballen me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit është ende e gjatë.

Duke iu referuar të dhënave të ILDKPKI-së si dhe institucioneve të tjera, CNA.al, ka raportuar për të gjithë subjektet e rivlerësimit,

Në filtër sot do të jetë prokurori i Vlorës Erjon Shqarri. Ky i fundit ishte një nga komandimet e ish Prokurores së Përgjithshme të përkohshme Arta Marku, e cila njëherësh njihet dhe si shoqe e bashkëshortes së tij.

Në vitin 2018, prokurori Shqarri u komandua në Prokurorinë e Shkallës së Parë në Tiranë, por në vitin 2019, KLP e ndërpreu komandimin duke e rikthyer në Vlorë, aty ku kishte qenë më herët.

Shqarri e ka nisur karrierën në drejtësi si oficer i Policisë Gjyqësore, në Elbasan, Kavajë dhe në vitin 2015 është emëruar në Tropojë.

Së fundmi, Shqarri ka aspiruar për t’u bërë këshilltar pranë Këshillit të Lartë të Prokurorisë, por u përjashtua nga gara, me argumentin se komandimi i tij do të ndikonte veprimtarinë normale të punës së Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë.

Kujtojmë se prokurori Erjon Shqarri ëhstë bashkëshorti i prokurores të shumëpërfolur të Durrësit Anita Jella e cila pret të përballet me shkallën e dytë e të Vettingut, pasi Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, kishte dyshime për profesionalizmin e saj.

Për prokurorin Shqarri ende nuk ka një datë për përballjen me Vettingun. Por KPK bashkëshortes së tij, prokurores Anita Jella, i kishte kaluar barrë prove mbi figurën e bashkëshortit,  për të cilin ishin kryer një sërë verifikimesh në Itali.

KPK, gjatë seancës dëgjimore e ka vënë në dijeni prokuroren Jella se kishin hetuar disa denocime që kishin lidhje me të dhe bashkëshortin Erjon Shqarri.

Ndër të tjera ishte hetuar edhe mundësia që bashkëshorti i Jellës të kishte pasur një emër tjetër në Itali, por KPK nuk kishte arritur t’i provonte këto dyshime.

Në media është raportuar se prokurori Erion Shqarri ka ndikuar tek bashkëshortja e tij, prokurorja Anita Jella, për të mbyllur një çështje në favor të disa biznesmenëve, për abuzimet në bregdetin e Durrësit.

Dhe pasuria që prokurori Erjon Shqarri deklaron si një shtëpi private , trashëgimi dhe një apartament të blerë në vitin 2011 në Durrës dhe më pas shkëmbyr me një tjetër në vitin 2016, ka pasur dyshime për manipulime.

KPK gjatë hetimit të prokurores Jella, ka gjetur se kishte mungesë dokumentacioni për të provuar një pagesë prej 15 mijë eurosh si këst i parë dhe kishte dyshime se pse ende nuk ishte paguar kësti i fundit prej 12,900 eurosh.

Për më tepër po sjellim  deklaratat e pasurisë së prokurorit Erjon Shqarri, deklarata të cilët kanë kaluar edhe më herët në duart e KPK-së dhe që tashmë do të rishqyrtohen nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit për subjektin e deklarimit, Anita Jella. Nëse kjo e fundit do të shkarkohet nga KPA, të njëjtin fat rrezikon ta presë edhe bashkëshortin e saj, prokurorin Erjon Shqarri.

LEXO EDHE:  Konstituimi i KED-së/ Alebaj: Anëtarët t’i nënshtrohen Vettingun

LEXO EDHE:  “Rama po përplitet kot për Xhafajn, Ballën dhe Çyrbjan”/ Deputeti tregon se çfarë i pret

Viti 2003

Shtëpi private, 120 m2, lënë trashëgimi nga gjyshi.

Autoveturë BMV me vlerë 2 milion lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si of I pol gjyqësore në Elbasan, 447 000 lekë.

Viti 2004

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si of I pol gjyqësore në Elbasan, 522 000 lekë.

Të ardhura nga paga e babait, në Drejtorinë Arsimore Peqin, 563 000 lekë.

Të ardhura nga paga e nënës si mësuese në Peqin, 276 000 lekë.

Viti 2015 (Deklarata fillestare)

Kontratë sipërmarrje në vitin 2011, për blerjen e një ap me sip 97 m2 dhe me vlerë 67 900 euro. Janë likuiduar 55 000 euro, e cila është marrë kredi dhe kanë mbeturim detyrim 12 900 euro.

Kursime,200 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si of I pol gjyqësore në Kavajë, 693 907 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si prokurore në Durrës,745 728 lekë.

Viti 2015 (Deklarata vjetore)

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror në Vlorë, 76 177 lekë.

Kredi për blerje ap, marrë në 2011 me vlerë 5 650 000 lekë. Pa shlyer 5 045 800 lekë.

Viti 2016

Ap banimi në Durrës me sip 113 m2, në këmbim të heqjes dorë nga ap I blerë në vitin 2011. Vlera 67 900 euro.

Bashkëshortja ka blerë automjet Ford Fiesta TDCI me vlerë 150 000 lekë.

Gjendje në llogarinë rrjedhëse -20 955 61 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror në Tropojë, 230 383 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror në Vlorë, 869 602 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si prokurore në Durrës, 1 156 768  lekë.

Kredi për blerje ap, marrë në 2011 me vlerë 5 650 000 lekë. Pa shlyer 4 817 928 lekë.

Detyrim nga karta e kreditit e bashkëshortes, 32 328 21 lekë.

Detyrim firmës së ndërtimit, 12 900 euro.

Viti 2017

Kursime 250 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror në Vlorë, 1 072 672 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si prokurore në Durrës, 1 461 636 lekë.

Gjendja në llogarinë e pagës, 906 86 lekë.

Kredi për blerje ap, marrë në 2011 me vlerë 5 650 000 lekë. Pa shlyer 4 571 861 lekë.

Detyrim firmës së ndërtimit, 12 900 euro.

Viti 2018

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror në Vlorë, 962 827 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si prokurore në Durrës, 1 586 041 lekë.

Gjendje në llogarinë e kredisë, 6 827 lekë.

Gjendja në llogarinë e pagës, 824 35 lekë.

Gjendje në llogarinë e pagës së bashkëshortes, -17 450 57 lekë.

Kredi për blerje ap, marrë në 2011 me vlerë 5 650 000 lekë. Pa shlyer 4 348 673 lekë.

Detyrim firmës së ndërtimit, 12 900 euro./CNA.al

 

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Kërkoi lirimin e “pronarëve” të drogës/ Prokurorja “ngec” në deklarimin e pasurisë

Publikuar

-

Nga

Në Marsin e vitit 2016, Flora Çela u komandua në krye të Prokurorisë së Vlorës si numri dy i saj. Prokurori i Përgjithshëm në atë kohë, Adriatik Llalla, i cili firmosi ngritjen në detyrë të prokurores Çela, e cila zëvendësoi prokurorin Alfred Saliu.

Por, një vit më pas, prokurorja Çela bëhet objekt në media, pasi liroi nga prangat “pronarët” e 20 tonëve të drogës.
Forcat e FNSH dhe RENEA, gjatë një aksioni në fshatrat Llakatund dhe Drithas të Vlorës, sekuestruan më shumë se 20 ton drogë Canabis Sativa, por tre ditë më pas dy nga të arrestuarit janë lënë të lirë me masën “detyrim paraqitje”, sipas kërkesës së prokurores Çela.

Nuk dihet nëse është bërë ndonjë hetim apo është marrë ndonjë masë ndaj prokurores Çela për këtë rast. Ndërkohë që KLD ka kaluar në filtër të gjithë gjyqtarës që janë marrë me këtë rast.

CNA.al ka zbardhur pasurinë e prokurores Çela në kuadër të procesit të Vettingut, e cila në disa vite ka edhe paqartësi lidhur me kredi dhe hua.

Nuk dihet nëse kjo vjen se nuk ka ditur të deklarojë pasurinë apo është e qëllimisht. Në disa raste deklaron kredi pa shifra, në disa të tjera nuk tregon sa ka shlyer brenda një viti dher sa jo. Ndër të tjera deklaron që ka marrë hua dhe më pas tregon nëse e ka shlyer. Gjithashtu ajo deklaron blerjen e një apartamenti por në mënyrë të paqartë. Nuk thotë sa e ka vlerën totale dhe nuk deklaron qartë burimet e të ardhurave, me të cilat ka blerë këtë pronë.

Më tej ajo thotë se jeton me pagën e saj dhe të bashkëshortit dhe pavarëisht kredive dhe minikredive nuk i mungojne kursimet dhe depozitat bankare.

Për më tepër po sjellim pasurinë e deklaruar nga prokurorja Flora Çela, sipas të dhënave të ILDKPKI-së.

Viti 2007 (Deklarata fillestare)
Të ardhura nga shpërblimi nga shkolla e Magjistraturës, 387 000 lekë.
Viti 2007 (Deklarata vjetore)
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 120 000 lekë.

Viti 2008
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 841 781 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit si nëntoger, 365 750 lekë.
Kredi 100 000 lekë. Pa shlyer 27 504 lekë.
Kredi në emër të bashkëshortit 394 4769 lekë.

Viti 2009
Depozitë bankare 5 000 euro.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 895 513 lekë dhe raporti I lindjes, 22 800 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri , 522 000 lekë.
Kredi 100 000 lekë. Mbyllur.
Kredi në emër të bashkëshortit 394 4769 lekë.

Viti 2010
Depozitë bankare 5 200 euro.
Kursime, 300 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 031 527 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri , 555 600 lekë dhe dieta, 134 000 lekë.
Kredi në emër të bashkëshortit 394 4769 lekë. Pa shlyer 100 000 lekë.

Viti 2011
Shtesë në llogarinë bankare 3 300 euro dhe 40 000 lekë.
Blerë automjet 1 000 euro.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 012 089 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri, 575 520 .
Kredi 100 000 lekë.
Hua babait të bashkëshortit për blerje makine, 1 000 euro.

LEXO EDHE:  Milioneri i Apelit, në krah të Llallës/ Gentjan Trenova nuk i shpëton Vettingut?

LEXO EDHE:  “Rehabilitoi” Gjiknurin/ Anëtarja e KLP-së, në hetim

Viti 2012
Kursime 200 000 lekë.
Tërhequr nga depozita bankare 8 800 euro.
Dhuruar shuma 225 791 lekë (nuk jep sqarime)
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 979 484 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri, 489 744 lekë.
Kredi 100 000 lekë. Shlyer.
Detyrim për blerjen e ap. Shlyer 10 000 euro, mbetur 20 000 euro.

Viti 2013
Kursime 200 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 970 877 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri, 516 160 lekë.
Detyrim për blerjen e ap. Shlyer 10 000 euro, mbetur 20 000 euro.

Viti 2014
Blerë automjet me vlerë 167 215 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 162 533 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri, 718 800 lekë.
Kredi konsumatore 371 000 lekë.

Viti 2015
Pakësim I gjendjes kesh me 250 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 188 851 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit në ushtri, 419 300 lekë dhe në flotën detare në Durrës, 43 831 lekë.
Kredi nuk e thotë shifrën.
Kredi, principali,118 651 96 dhe pa papaguar 172 474 62 lekë.
Kredi 25 000 euro. Pa shlyer 21 802 39 euro.
Shlyer detyrimi i shtëpisë në Vlorë 24 000 euro. Mbetur edhe 6 000 euro.

Viti 2016
Pakësim I të ardhurave me 150 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 326 896 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit 44 398 lekë, 104 494 lekë dhe 47 938.
5 000 euro kesh të mbetura nga disbursimi I kredisë.
Kredi 73 000 lekë.
Kredi 25 000 euro. Pa shlyer 21 191 39 euro.
Overdraft nuk e thotë shifrën.

Viti 2017
Blerë automjet 3 000 euyro dhe shitur volsvagen golf 100 000 lekë.
Gjendje kesh 5 000 euro.
Shtesë në kursime 50 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 373 680 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit 606 400 lekë.
Kredi 25 000 euro. Pa shlyer 20 259 09 euro.
Detyrim firmës së ndërtimit, 6 000 euro.
Kredi bankare 450 000 . Shlyer 450 000 lekë.
Detyrime për shkollën e djalit 10 000-15 000 lekë.

Viti 2018
Shtesë në kursime 50 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokurore në Vlorë, 1 203 001 lekë.
Të ardhura nga puna e bashkëshortit 816 400 lekë dhe dieta 20 000 lekë.
Kredi 25 000 euro. Pa shlyer 19 259 59 euro.
Detyrim firmës së ndërtimit, 6 000 euro.
Kredi bankare 450 000 . Shlyer 450 000 lekë.
Detyrime për shkollën e djalit 10 000-15 000 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE