Video që “çmendi” Vjollca Hoxhën dhe Ben Blushin

Vjollca Hoxha dhe Ben Blushi kanë shfrytëzuar kontratat e tyre me një kompani private për menaxhimin e imazhit të shumë mediave private në rrjetet sociale, për të hequr videon që i “çmendi” me fakte dhe prova konkrete. Në këtë marrëveshje biznesi midis tyre ka bërë që në CNA.al të censurohet një video ekskluzive bazuar në … Continue reading Video që “çmendi” Vjollca Hoxhën dhe Ben Blushin