Afera korruptive e inceneratorëve/ Mercenari i Ben Blushit, dje i akuzonte, sot i bën avokatinë

Inceneratorët kanë qenë së fundmi një ndër temat “më të nxehta” dhe më të bujshme pasi janë një PPP e shumë akuzuar nga media dhe opozita. CNA.al është një nga mediat që ka publikuar dhjetëra dokumenta dhe fakte në lidhje me këta inceneratorë ku pronarët e tyre kanë krijuar me kompani të tjera ortakëri me … Continue reading Afera korruptive e inceneratorëve/ Mercenari i Ben Blushit, dje i akuzonte, sot i bën avokatinë