Gjyqtarja me makinë të shtrenjtë dhe kredi/ 20 000 euro dhuratë, për të blerë shtëpi

Gjyqtarja e Korçës Ariola Kristo, i është nënshtruar hetimeve  të Vetting që në muajin Dhjetor të vitit 2019. Kur po bëhen gati rreth një vit nga hetimet ende, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit nuk ka ende një epilog, për të thirrur në përballje, gjyqtaren Kristo. Kjo e fundit, në media është lakuar edhe si “viktimë” … Continue reading Gjyqtarja me makinë të shtrenjtë dhe kredi/ 20 000 euro dhuratë, për të blerë shtëpi