Dy dokumentet e ortakërisë së Ben Blushit dhe Vjollca Hoxhës me inceneratorët

Televizioni Top Channel që drejtohet nga Ben Blushi dhe Vjollca Hoxha është vënë në shërbim të një koncesioni që paguhet nga taksat e qytetarëve. Ortakeria e Ben Blushit dhe Vjollca Hoxhës me Klodian Zoton e Mirel Mërtirin shpjegon edhe faktin pse Top është vërsulur në mbrojtje të të PPP apo koncesionit që do paguhet nga … Continue reading Dy dokumentet e ortakërisë së Ben Blushit dhe Vjollca Hoxhës me inceneratorët