Vjollca Hoxha dhe Ben Blushi ortakët mediatikë të inceneratorëve

Nesër Top Channel do vazhdojë të transmetojë të 100-in apo më shumë emision në mbështetje të inceneratorëve, pra një PPP-je private të qeverisë shqiptare. Top Channel, ndoshta është rast unikal në botë, një media kombëtare private që bën një propagandë kaq të shfrenuar për një biznes privat , për një konçesion të dhënë nga qeveria … Continue reading Vjollca Hoxha dhe Ben Blushi ortakët mediatikë të inceneratorëve