Realiteti përmes karikaturave/ Mesazhet “therëse” të Gjergj Lucës për politikanët

Kushdo që ka vizituar ambientet “Rozafa” nuk i ka shpëtuar dhjetra metra katrorë karikatura murale dhe mesazhet therëse që ta përciellin. Patjetër që dikujt këto mesazhe i kanë therë edhe më shumë. Shqiptarët që kanë jetuar mes dy kohësh, nuk mund të mos përceptojnë të përbashkëtat dhe dallimet mes tyre. Ato që Gjergj Luca i … Continue reading Realiteti përmes karikaturave/ Mesazhet “therëse” të Gjergj Lucës për politikanët