Skandali i inceneratorëve tani dhe si kriter në tendera

Inceneratorët janë një PPP e shumë akuzuar nga media dhe opozita për një faturë shumë “të fryrë” në lidhje me përpunimin e mbetjeve. Shpesh janë ngritur akuza se ende nuk ka një incenerator në Tiranë dhe Fier ndërsa ai i Elbasanit ndryshe nga sa është pretenduar ka punuar shumë pak dhe atje vetëm është bërë … Continue reading Skandali i inceneratorëve tani dhe si kriter në tendera