Ngeci në Vettingun parlamentar/ Granit Shahu nën “ethe” nga KPK

CNA.al e ka ndjekur hap pas hapi procesin e Vettingut, që prej fillimit. Pa dallim gjyqtarë dhe prokurorë që i janë nënshtruar Vettingut apo presin përballjen, kanë kaluar në filtrin e CNA.al. Bazuar mbi të kaluarën e tyre profesionale, në integritetin e tyre apo edhe në aspektin e pasurisë, si tre kriteret mbi të cilat … Continue reading Ngeci në Vettingun parlamentar/ Granit Shahu nën “ethe” nga KPK