Video-Top Channel propagandë për incineratorët/ Ndiqni faktet që nxjerrin zbuluar gënjeshtrat

Top Channel ka publikuar një reklamim, gjoja investigim në lidhje me çështjen e incineratorëve në Shqipëri duke tentuar ta bëjë gjithnjë e më shumë politike, duke akuzuar dhe duke përdorur ç’të mundë në mbrojtje të kësaj çështje. Televizioni që drejtohet nga Ben Blushi dhe Vjollca Hoxha u vu 100% në shërbim të një koncesioni që … Continue reading Video-Top Channel propagandë për incineratorët/ Ndiqni faktet që nxjerrin zbuluar gënjeshtrat