“Të mbështesim sipërmarrjen dhe punësimin”/ Gjergj Luca apel politikës

Gjergj Luca, biznesmeni dhe pronari i Rozafës, kompania më e madhe dhe kryesore në vend për përpunimin dhe eksport-importin e Peshkut, ka vendosur të zgjerojë aktivitetin e tij edhe në juglindje të vendit, duke synuar të punësojë rreth 1000 persona në Maliq, me kthimin në jetë të ish-fabrikës së sheqerit. Luca bën apel për mbështetje … Continue reading “Të mbështesim sipërmarrjen dhe punësimin”/ Gjergj Luca apel politikës