Nuk ndalet Gjergj Luca/ Rozafa “mbërrin” në Maliq, synohet punësimi i 1000 personave

Rozafa nuk ndalet dhe as Gjergj Luca. Pas punësimit të 1000 personave në Labinot, 200 personave në Gramsh, 250 të punësuar në Përrenjas, tashmë Rozafa mbërriti në juglindje të vendit, ku synon të punësojë minimalisht 1000 persona të tjerë. Bashkia e Maliqit sapo ka nënshkruar kontratën me kompaninë Rozafa, e germadhat e ish-fabrikës së sheqerit … Continue reading Nuk ndalet Gjergj Luca/ Rozafa “mbërrin” në Maliq, synohet punësimi i 1000 personave