A do e tregojë Ben Blushi ortakërinë e tij me inceneratorët

Top Channel ka paralajmëruar një publikim, reklamim, gjojan investigim në lidhje me çështjen e inceneratorëve në Shqipëri duke tentuar ta bëjë gjithnjë e më shumë politike, duke akuzuar dhe duke përdorur ç’ të mundë në mbrojtje të kësaj çështje. Ky është rasti i parë, ndoshta në botë ku një televizion vihet 100% në shërbim të … Continue reading A do e tregojë Ben Blushi ortakërinë e tij me inceneratorët