Skandalet/ Lleshaj “kapteri” që duhej të dorëhiqej

Keqkuptim të fjalëve të tij kur Sandër Lleshaj, gjenerali i kthyer në “kapter”, partie i përgjigjej Myslim Murrizit, “polic ke qenë dhe polic ngele”. Një artikulim i qartë që tregonte përçmimin e uniformave blu, nga vetë ministri i tyre. Ky nuk është rasti i parë që Sandër Lleshaj flet broçkulla në parlament, se mbajnë nervat … Continue reading Skandalet/ Lleshaj “kapteri” që duhej të dorëhiqej