Connect with Us

SPAK arreston të vdekurit, dhe “TOLERON” Brunilda Bekteshin e cila ka falsifikuar ….

Vetingu

SPAK arreston të vdekurit, dhe “TOLERON” Brunilda Bekteshin e cila ka falsifikuar ….

Publikuar

-

SPAK Arreston të vdekurit, dhe “TOLERON” Brunilda Bekteshin e cila ka falsifikuar ….

Ne 2017 parlamneti i Republikës së Shqipërisë votoj me votë unanime 12 antarët e Komisionit të Pavarur te Kualifikimit (KPK) veprim ky që edhe pse pati kotesti me u prit me padurim nga populli.
Kjo strukturë ishte konceptuar si e  ardhmja e kombit, cdo punonjës drejtësie do të kalonte në siten e 4 grupeve me nga 3 komisionerë të institucionit të Vettingut sic njihet nga shumica në popull.
Pozicioni për 12 komisionerët e Vettingut ishte përgjegjësi e madhe morale ,profesionale dhe ligjore për ta . Nje prej detyrimeve ligjore për cdo komisioner të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit ishte plotësimi i formularit të vetdeklarimit të pasurisë etj…
Mos deklarimi apo deklarim i remë ngarkon me përgjergjësi penale cdo komisioner por jo vetëm dhe cdo nënpunës civil i cili e ka deryrim ligjor plotësimin pa gabime të formularit të vetdeklarimit të pasurisë pasi kjo strukturë do të ishte e pastër nga ana e imazhit të çdo punonjësi që punonte në këtë strukturë por njëkohësisht ju dha dhe status ii antarit të gjykatës së lartë.

Sipas të dhënave shkresore zyrtare www.infront.al  ka publikuar rezulton një mega skandal në kupolen e sistemit të drejtësisë ,  ku  Komisioneria e Pavarur e Kualifikimit Brunilda Bekteshi (Vata), ka fshehur të ardhurat në formularin e vetdeklarimit të pasurisë  duke u vënë para faktit penal  të falsifikimit i cili është kallzuar në SPAK , çështje e cila po hetohet nga Prokurori Dritan Prenci  që nga data 27.10.2020.

Dokumentat e paraqitura që provojnë faktin penal dhe vërtetojnë veprën penale të sipërcituar janë si më poshtë:

Vetdeklarimi i Brunilda Bekteshi (Vasha)

Kontrata e kredisë e lidhur me Banken për blerjen e apartamentit ne 2009.
Deklarata Bankes pas 5 vitesh shlyerjen e kredisë .

Fakti i denoncuar është për blerjen e një apartament në Tiranë.

Në vitin 2007 është lidhur një Kontratë  e shitblerje   pasurie , ku tregohet qartë se Komisionerja  Brunilda e ka blerë 31 milion lek të vjetra , dhe shuma është shlyer cash jashte zyres së noterit.

Dhe po për të njëjtën pasuri  është deklaruar se është blerë nga Brunilda në vlerën prej 54.000  euro në vitin 2009.

Ky eshte dokumenti qe verteton falsifikimin ,kjo kontratë shitblerje ,  tregon se apartamenti 75.5 m2 në Tiranë që Brunilda Bekteshi (Vasha),  ka deklaruar Pran ILDKPI  si të blere me kredi 54 mije euro me kredi bankare , dhe qe kredia u shlye për 5 vjet

Fakti se si kredia është shlyer për 5 vjet  është  e pakuptueshme se si arriti cifti Bekteshi të shlyeje 54 mijë euro kur të dy kanë deklaruar të ardhura minimale mesatare .

Kthehemi tek provat shkresore deklarata e porosise e 2007 tregon se Brunilda e ka blerë 31 milion lek të vjetra ,dhe shuma është shlyer cash jashte zyres së noterit.

Pra ky dokument nxjerr zbuluar  se kredia prej 54000 euro nuk është marë për blerjen e shtëpisë në vitin 2009 .

Nje tjetër dokument është dhe certifikata e pasurisë së apartamentit 75.5 m2 në Tiranë ku në 2007 ka pronesine e ciftit Bekteshi dhe vërtetohet që pasuria nuk është blerë në vitin 2009 por në 2007 dhe nuk është blerë me kredi sic kanë deklaruar cifti,  por me lek kesh ,  një tjeter provë që tregon që ky apartament nuk është blerë me kredi në 2009 sic deklaron Komisionerja e Vettingut 54 mije euro me kredi.

Brunilda është e përpara falsifikimit të formularit të Vetdeklarimit  të pasurisë në ILDKPI dhe  duhet te jape shpjegime tani se për cfarë i ka përdorur 54 mijë euro të kredise pasi apartamentin ajo dhe bashkeshorti i saj e kane blere ne 2007 cash 31 milio lek te vjetra.

LEXO EDHE:  U zgjodh në krye të SPAK/ Kush është Arben Kraja, si ka ndryshuar pasuria e tij ndër vite

Sipas Kodit Penal deklarimi i reme ne formularin e vetdeklarimit te pasurise perben vepër penale dhe dënohet me burg .

Por siçjua shpjeguam më sipër Brunilda Bekteshi (Vasha) ,është kallzuar për këtë fakt në datën 27.10.2020,  dhe nga ajo ditë deri më sot ka kaluar një muaj ,dhe nga SPAK është një heshtje totale sikur ska ndodhur asgjë.

SPAK duhet të na kthej besimin e humbur te drejtësia në këto vite , pasi nga momenti  që drejtësia vepron vetëm me fukarenj, dhe njerëz që kan vdekur , dhe arrestohen nga SPAK, ndërsa Brunilda Bekteshi me një vepër penale në kurriz  nuk meret asnjë masë ,  nuk  na bën të mendojmë se jemi para shtetit të së drejtës.

SPAK duhet të na bëjnë të besojmë te sllogani se “Të gjithë janë të barabartë para drejtësisë”  dhe jo të tregohet selektiv në zbatimin e ligjit.

Lënia në heshtje e kësaj çështje , ka çuar komisioneren  Brunilda Bekteshi (Vasha) të kryej veprime të tjera kriminale ku vërtetohet se i kjo komisionere ka arritur të  falsifikoj me vetëdije të plotë jo vetëm formularin e  Vetdeklarimit  të pasurisë në ILDKPI , por ajo ka bërë falsifikime vendimesh, e provuar kjo me vendimin  me nr Akti 199 dhe nr vendimi 276 datë 21.07.2020 , që ka të bëj për Gjyqtaren Irena Brahimi për të cilën, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit  në datën 21.7.2020 vendosi të konfirmojë në detyrë gjyqtaren e Apelit të Gjirokastrës, Irena Brahimi, ndërsa një çështje gjyqësore u referua për inspektim në institucionin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë.

Vendimi u shpall 21.7.2020 ditë e  martë nga trupa gjyqësore e drejtuar nga Brunilda Bekteshi dhe me anëtarë Lulzim Hamitaj dhe Olsi Komici.

Komisionerja  Brunilda Bekteshi,  ka falsifikuar vendimmarjen, ka manipuluar faktet në vendim, ndryshë nga sa janë paraqitur në shpalljen e vendimit , pra në shpalljen e vendimit është vendosur se një çështje gjyqësore u referua për inspektim në institucionin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë. Ndërsa në vendimin e publikuar kjo pjesë urdhëruese nuk ështëpor njëkohësisht as në arsyetim , ky fakt e bënë të pavërtet çështjen dhe të manipuluar çështjen  me Nr. 199 Akti dhe  Nr. 276 Vendimi datë , 21.7.2020  përëe subjektin e rivlersimit Irena Brahimi.

Këto skandale duhet të mos lejohen të ndodhin më në të ardhmen dhe si të , dhe ky fakt duhet të parandalohen nga SPAK./In front

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Dyqane, lokal dhe tre apartamente/ Financat e mjegullta të prokurorit Kasem Berberi

Publikuar

-

Nga

Dyqane, lokal dhe 3 apartamente

Prokuroria e Tiranës jo më kot quhet prokuroria e milionerëve. Kryqyteti ka pasuruar jo vetëm ata që kanë punuar që në kohën e komunizmit në Tiranë por edhe ata që janë transferuar vite më vonë.

Pronat e tyre dalin nga një cep i Shqipërisë në tjetrin, ndërsa llogaritë janë të pashterueshme.

Fëmijët e tyre studiojnë jashtë vendit, dhe punësohen në institucione shtetërore, falë “privilegjeve” që vjen nga prindërit.

Prokurori Kasem Berberi, për të cilin Vettingu ka nisur në vitin 2020, rezulton me një sërë patndshmërish në pronësi.

Në vitin 2003 ai deklaron një apartament  me sipërfaqe 105 m2, me vlerë 5.00  milion lekë dhe tre dyqane me sipërfaqe 110 m2  me vlerë, 0,25 milion lekë, me sipërfaqe 50 m2, me vlerë 6.00 milion lekë dhe me sipërfaqe  50 m2, me vlerë 6.00 milion lekë. Njërin nga këta dyqane e ka shitur më vonë, ndërkohë, në vite ka bërë edhe shtesa ndërtimore. Gjithashtu ai deklaron dhe një truall me sipërfaqe 00 m2, me vlerë 2 milion lekë.

Në vitin 2005 ai ka blerë një tjetër apartament me sipëtfaqe 65 m2,  me vlerë 20 000 euro.

Në vitin 2009 ao ka shpenzuar 300 000 lekë për të bërë një shtesë me sipërfaqe 37 m2, në  lokalin në Gjirokastër. Si dhe e ka shtuar pasurinë me një autoveturë tip Ford Focus, 850 000 lekë

Në vitin 2011, janë shtuar të ardhurat edhe nga puna e djalit në Ministrinë e Ekonomisë si nga ortakëria e djalit në një biznes.

Në vitin 2013 prokurori Berberi ka bërë disa lëvizje financiare por nuk thotë arsyen dhe si të tilla mbeten të mjegullta. Nga depozita bankare, prej 5 000 000 milion lekësh, subjekti deklarues ka tërhequr  1 700 000 lekë dhe  shumën prej 2 500 000 lekë i ka kaluar në llogari nipit.

Një vit më vonë, në 2014, ka kaluar në llogari të subjektit deklarues shuma 4 000 000 lekë nga nipi i tij. Nga kjo shume 2 500 000  prokurori ia kishte kaluar nipit në vitin 2013. Kurse shuma prej 1 500 000, sipas prokurorit buron nga të ardhurat e aktivitetit privat të djalit.

Ndërkohë ai ka deklaruar Subjekti se ka kaluar në llogarinë e djalit, 1 900 000 lekë.

Në vitin 2015, djali i subjektit deklarues,  Daver Berberi ka blerë një apartament me sipërfaqe 57 m2 e vlerë 40 000 euro. Kjo pasuri justifikohet se është blerë me kursimet e djalit, me para të babait dhe me një shumë hua, që prokurori ia ka marrë kunatës.

Por ai borxh nuk përmendet më në deklaratat në vijim.

Borxhi i vetëm që përmendet është një  kredi për strehim e marrë në vitin 2001  në shumën 5 000 000 lekë, që rezulton e pashlyer edhe në 2018.

Pas vitit 2016, prokurori deklaron se merr të ardhura nga qiraja e një lokali në Gjirokastër.

Por, për më tepër, po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga prokurori Kasem Berberi në ILDKPKI.

Viti 2003

Ap. me sip 105 m2, me vlerë 5.00  milion lekë.

Dyqan me sip 110 m2  me vlerë, 0,25 milion lekë.

Dyqan me sip 50 m2, me vlerë 6.00 milion lekë.

Dyqan me sip 50 m2, me vlerë 6.00 milion lekë.

Truall me sip 100 m2, me vlerë 2 .00 milion  lekë.

Para cash, 2.5 milion lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1.54 milion lekë.

Të ardhura të bashkëshortes mga puna e Liljana Berberit në Albtelekom, 0,65 milion lekë.

Viti 2004

Depozitë në emër të bashkëshortes Liljana Berberi, 1 000 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 1 050 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 600 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom, 810 000 lekë.

Viti 2005

Ap me sip 65 m2,  me vlerë 20 000 euro.

Shtesë në depozitën e bashkëshortes, 850 000 lekë.

Tërhequr nga depozita e bashkëshortes 1 700 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 650 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes mga puna e Liljana Berberit në Albtelekom, 815 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 285 600 lekë.

Viti 2006

Shtesë në depozitën e bashkëshortes, 910 000 lekë.

Tërhequr nga depozita 500 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 630 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes mga puna e Liljana Berberit në Telekom , 916 500 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 260 000 lekë. Pa shlyer 4 300 000 lekë.

Viti 2007

Shtesë në depozitën e bashkëshortes, 300 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 730 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes mga puna e Liljana Berberit në Telekom , 910 500 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 280 000 lekë.

Viti 2008

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 750 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes mga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 860 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 285 000 lekë.

Viti 2009

Shtesë e sip 37 m2, në lokalin në Gjirokastër me vlerë 300 000 lekë.

Blerë autoveturë tip Ford Focus, 850 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 837 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes mga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 900 000 lekë.

LEXO EDHE:  Dosja 339/ SPAK dërgon në gjyq grupin Avdyli

LEXO EDHE:  Kultivonin lëndë narkotike/ Policia arreston 2 anëtarët e grupit kriminal, ekzekutohet masa për një tjetër

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 290 000 lekë.

Kredi për të b;erë kamer dixhitale dhe aparat fotografik, 60 000 lekë. Shlyer 24 000 lekë.

Viti 2010

Pagesë për legalizim për shtesën e dyqanit, 716 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 953 700 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 90 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 290 000 lekë.

Kredi për të blerë kamer dixhitale dhe aparat fotografik, 60 000 lekë. Shlyer  48 000 lekë.

Viti 2011

Të ardhura nga biznesi i djalit si ortak me një shoqëri, 400 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 780 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 90 000 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit në Ministrinë e Ekonomisë, 43 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 290 000 lekë.

Kredi 1 000 000 lekë, dhuruar djalit Daver Berberi si kapital në një shoqëri.

Viti 2012

Shitur dyqani në Gjirokastër me vlerë 8 880 000 lekë.

Hapje depozite bankare  5 000 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 774 346 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 1 065 549 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit në Ministrinë e Ekonomisë, 532 791 lekë.

Djali të ardhura nga aktiviteti privat, 1 240 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 285 175  lekë. Pa shlyer 2 983 281.

Viti 2013

Nga depozita bankare, prej 5 000 000 milion lekësh, subjekti deklarues ka tërhequr  1 700 000 lekë si dhe 2 500 000 lekë për t ja kaluar në llogari nipit.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 774 346 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 956 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer 280 000 lekë.

Kredia  prej 1 000 000 lekë e marrë në vitin 2011. Vijon.

Të ardhura nga paga e djalit në Ministrinë e Ekonomisë, 532 791 lekë.

Djali të ardhura nga aktiviteti privat, 1 472 309 lekë.

Viti 2014

Kaluar në llogari të subjektit deklarues shuma 4 000 000 lkë nga nipi i tij. Nga kjo shume 2 500 000 i njëjti ia kishte kaluar nipit në vitin 2013. Kurse shuma prej 1 500 000 buron nga të ardhurat e aktivitetit privat të djalit.

Subjekti deklaruar ka kaluar në llogarinë e djalit, 1 900 000 lekë.

Llogari bankare e djalit 8 000 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 610 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 1 070 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga MD, për reformën në drejtësi, 270 000 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit në Ministrinë e Ekonomisë, 450 000 lekë.

Djali të ardhura nga aktiviteti privat, 906 350  lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer  288 000 lekë.

Kredia  prej 1 000 000 lekë e marrë në vitin 2011. Shlyer  290 000 lekë.

Viti 2015

Djali Daver Berberi ka blerë një ap me sip 57 m2 e vlerë 40 000 euro.

Tërhequr nga depozita bankare, 1  791 000 për blerjen e ap të djalit.

Tërhequr nga depozita e djalit, 1 900 000 për blerjen e ap.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 650 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom , 1 100 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga MD, për reformën në drejtësi, 250 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e lokalit në Gjirokastër, 25 000 lekë.

Djali të ardhura nga aktiviteti privat, 1 190 000 lekë.

Kredi për strehim marrë në vitin 2001,  5 000 000 lekë.  Shlyer  288 000 lekë.

Kredia  prej 1 000 000 lekë e marrë në vitin 2011. Shlyer  290 000 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga qira e lokalit në Gjirokastër, bashkëpronar me 50 %, 160 000 lekë.

Të ardhura nga kësti i parë, dëmshpërblim për babain, si ish i dënuar politik, 100 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror,, 1 644 708 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom 1 085 601 lekë.

Kredi për blerje apartament banimi, 5 000 000 lekë. Vijon.

Kredi banakare, 1 000 000 lekë. Vijon.

Viti 2017

Gjendje cash e bashkëshortes, 350 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e lokalit në Gjirokastër, 160 000 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 755 979 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom 1 085 601 lekë.

Kredi për blerje apartament banimi, 5 000 000 lekë. Vijon.

Viti 2018

Gjendje llogarie, 143 591 lekë.

Gjendje llogarie e bashkëshortes, 387 345 lekë.

Depozitë bankare në emër të djalit, 1 200 000 lekë.

Blerë nga djali automjet Ford, 11 500 euro.

Të ardhura të subjektit deklarues nga puna si prokuror, 1 758 385 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga puna e Liljana Berberit në Albtelekom 1 782 508  lekë.

Të ardhura nga puna e djalit në AMF, 741 214 lekë.

Të ardhura nga kësti i dytë, dëmshpërblim për babain, si ish i dënuar politik, 100 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e lokalit në Gjirokastër, 160 000 lekë.

Kredi për blerje apartament banimi, 5 000 000 lekë. Vijon./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

25 vjet me kredi për një shtëpi/ Vettingu i gjyqtares më të varfër në Tiranë

Publikuar

-

Nga

25 vjet me kredi për një shtëpi/ Vettingu i gjyqtares më të varfër në Tiranë

Gjyqtarja e Gjykatës së Shkallës së Parë në Tiranë, Blerina Muço, mund të thuhet se është e vetmja gjyqtare që posedon pasuri të patundshme, vetëm një shtëpi të cilën e ka marrë kredi në vitin 2000 dhe që mbaron në vitin 2025.

Bëhet fjalë për apartament 3+1 me vlerë 50 000 lekë.

Sipas deklaratave të pasurisë në ILDKPKI, gjyqtarja Muço nuk ka asnjë lloja pasurie tjetër të patundshme.

Ndërsa pasuri të luajtshme ajo deklaron një automjet të bashkëshortit të saj.

Gjyqtarja Muço e cila ka të përqëndruar karrierën në kryeqytet, të ardhurat i ka nga paga e saj dhe e bashkëshortit si jurist, i cili ka bërë dy apo tre punë njëherësh.

Por, pavarësisht pasurisë, që deklaron, gjyqtarja nuk i ka shpëtuar denoncimeve të publikut për ryshfet.

Kujtojmë se në  vitin 2017 emisioni investigative “Fiks Fare” ka publikuar një rast që lidhej me sekuestrimin e një shtëpie nga Përmbarimi.  Denoncuesi disponon një kontratë sipërmarrjeje, por  me qëllim që t’i jepej kohë dhe të mos ndërhynte Përmbarimi, qytetarit i janë kërkuar para herë pas here edhe nga avokati  me pretendimin se do ia jepte gjyqtarëve.

Ai lakoi emrin e gjyqtares Blerina Muço.

Por, kjo e fundit në reagimin e saj e ka distancuar veten nga deklaratat e avokatit, duke thënë se nuk ka fare lidhje më to.

‘Kjo çështje nuk është marrë fare në shqyrtim sepse është vendosur kthimi i kërkesë padisë si padi me të meta. Vendimi për mos shqyrtim është tërësisht në përputhje me ligjin dhe aktet përkatëse janë në dispozicion të të gjithë të interesuarve për të bërë transparencën e nevojshme », ka deklaruar gjyqtarja Muço.

Më poshtë po sjellim deklaratat e pasurisë së gjyqtares Blerina Muço.

Viti 2003

Ap. 3+1 me vlerë 50 000 milion lekë.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues si gjyqtare, 1 429 277 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortit në Kuvendin e Shqipërisë, 0,61 million lekë.

Viti 2004

Automjet, Damler Benz, me vlerë 700 000 lekë.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues si gjyqtare, 762 071 lekë.

Viti 2005

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues si gjyqtare, 765 552 lekë.

Shpërblime të bashkëshortit për konsulencë juridike, 10 000 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Shlyer 154 514 lekë. Pa shlyer, 4 249 226 lekë.

Viti 2006

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  972 560 lekë.

Shpërblime të bashkëshortit për konsulencë juridike, 24 000 lekë.

Shpërblime të bashkëshortit për konsulencë juridike, 3 000 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent në Institutin e Sigurimeve Shoqërore, 900 000 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 4 090 131 21 lekë.

Viti 2007

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  817 408 lekë.

Shpërblim, 30 000 lekë.

Shpërblime të bashkëshortit për konsulencë juridike, 27 000 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent në Institutin e Sigurimeve Shoqërore, 900 000 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 3 926 069 lekë.

Viti 2008

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  828 662 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent në Institutin e Sigurimeve Shoqërore, 732 850 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 3 757 028 15 lekë.

Viti 2009

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 004 242 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent në një shoqëri, 12 000 euro.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 3 582 834 69 lekë.

Viti 2010

Kursime 13 973 euro.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 025 789 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent në një shoqëri, 7 000 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si avokat, 8 293 euro.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 3 403 353 04 lekë.

Kredi konsumatore, 43 528 38.

Viti 2011

Shtesë në kursime, 618 500 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 3 187 301 26 lekë.

Shpenzime për shkollimin e fëmijës, 15 000 dollarë kanadez.

Viti 2012

Shtesë në kursime, 915 433 75 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 046 190 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si jurist në një shoqëri, 1 200 000 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 3 027 825 90  lekë.

Kredi konsumatore, 43 528 38. Pa shlyer 41 012 26 lekë.

LEXO EDHE:  Kultivonin lëndë narkotike/ Policia arreston 2 anëtarët e grupit kriminal, ekzekutohet masa për një tjetër

LEXO EDHE:  Vështirësi dhe rrezik/ RENEA shoqëron transportimin e dosjeve drejt SPAK

Viti 2013

Shtesë në kursime, 260 euro.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 083 081 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si jurist në një shoqëri, 100 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si jurist në një shoqëri, 165 796 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator në një universitet privat, 15 100 euro.

Interesa bankare nga depozita e bashkëshortit, 656 10 euro.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 2 798 382 63 lekë.

Kredi konsumatore, 43 528 38. Pa shlyer 31 229 51 lekë.

Viti 2014

Shtesë në kursimet e bashkëshortit, 71 437 lekë.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit me 284 524 lekë.

Shtesë në depozitën e bashkëshortit, 7 570 lekë.

Shtesë në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 1 951 83 dollarë kanadez.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 266 762 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator në një universitet privat, 23 760 euro.

Interesa bankare nga depozita e bashkëshortit, 7 570 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 2 629 107 lekë.

Kredi konsumatore, 43 528 38. Pa shlyer 22 387 lekë.

Viti 2015

Pakësim në llogarinë e bashkëshortit, 70 euro.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 285 524 lekë.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 1 843 dollarë kanadez.

Shtesë në depozitën bankare të bashkëshortit, 26 185 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 281 927 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator në një universitet privat, 23 520 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent ligjor në një shoqëri, 11 178 euro.

Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortit, 285 euro.

Të ardhura nga interesat bankare të bashkëshortit, 26 185 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 2 420 607 11 lekë.

Kredi konsumatore, 43 528 38. Pa shlyer 9 139 lekë.

Viti 2016

Pakësim në llogarinë e bashkëshortit, 502 euro.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 285 987  lekë.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 8 651 lekë.

Shtesë në depozitën bankare të bashkëshortit, 77 dollarë kanadez.

Shtesë në depozitën bankare të bashkëshortit, 1 228 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 247 110 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator në një universitet privat, 14 720 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator i Focus Media, Group, 511 000 lekë dhe 9 410 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si konsulent ligjor në një shoqëri, 3 478 euro.

Të ardhura të bashkëshortit nga interesat bankare 1 228 lekë.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 2 216 930 76 lekë.

Kredi konsumatore, 43 528 38. Shlyer.

Viti 2017

Shtesë në llogarinë rrjedhëse të bashkëshorti, 10 473 euro.

Shtesë në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 1 639 euro.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 286 040 lekë.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 378 dollarë kanadez.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 275 449 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator i Focus Media, Group, 400 000 lekë dhe  28 543 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator i Focus Press, 680 500 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit në call center në Kanada, 2 126 01 dollarë kanadez.

Të ardhura nga paga e djalit si asistent i klientëve në një bankë në Kanada, 8 952 4 dollarë kanadez.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë. Pa shlyer, 1 984 388 52 lekë.

Viti 2018

Shtesë në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 13 313 euro.

Pakësim në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 286 010 lekë.

Shtesë në llogarinë rrjedhëse të bashkëshortit, 4 400 dollarë kanadez.

Bashkëshorti ka shitur makinën Benz Mercedez, 300 000 lekë.

Bashkëshorti ka blerë autoveturë BMV X3, me vlerë 1 100 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si gjyqtare në Tiranë,  1 339 076 lekë.

Të ardhura nga Shkolla e Magjistraturës, 64 330 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator i Focus Media, Group, 30 165 euro.

Të ardhura të bashkëshortit si administrator i Focus Press, 30 165 lekë.

Të ardhura nga paga e djalit si asistent i klientëve në një bankë në Kanada, 38 883 dollarë kanadez.

Kredi për banesë 5 000 000 lekë për 25 vjet. Pa shlyer, 1  736 958 87 lekë.

Kredi konsumatore 1 000 000 lekë. Pa shlyer 870 005 lekë.

Kredi konsumatore 140 000 lekë. Pa shlyer 179 308 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Gati një vit nën hetim nga Vettingu/ Prokurori “ngec” në borxhin për apartamentin

Publikuar

-

Nga

Gati një vit nën hetim nga Vettingu/ Prokurori “ngec” në borxhin për apartamentin

Po bëhet gati një vit që kanë nisur hetimet për rivlerësimin e prokurorit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor, Tiranë, Hysni Mulaj nga Komisioni i Vettingut.

Në Dhjetor të vitit 2019, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, publikoi listën me 120 subjekte të rivlerësimit, ku në mes tyre ishte edhe prokurori Mulaj.

Ai e ka ushtruar detyrën e prokurorit nga Bulqiza, në Tiranë. Në vitin 2017,  kur Prokuroria e Tiranës,  krijoi 7 njësi hetimore, prokurori Hysni Mulaj u emërua në krye të seksionit të krimeve të kryera nga të miturit.

Në aspektin professional, Mulaj nuk është lakuar as negativisht dhe as pozitivisht.

Edhe në aspektin e pasurisë, të ardhurat e tij janë modeste dhe vijnë nga paga e tij dhe e bashkëshortes.

Fillimisht ai ka deklaruar se dispononte cash, 5 milion lekë. Ndërsa një vit më vonë ka blerë një shtëpi banimi me sipërfaqe 101.4 m2 me vlerë 39 546 euro. Këtë pronë ai deklaron se e ka blerë me hua, që nuk e ka paguar, të paktën deri në vitin 2018.

Nga 4 000 000 lekë që ka marrë borxh për blerjen e apartamentin, ende në vitin 2018 ka pashlyer 1 780 000 lekë.

Viti 2003

Cash, 0,5 milion lekë.

Viti 2004

Shtëpi banimi me sip.101.4 m2 me vlerë 39 546 euro.

Gjendje cash 700 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Bulqizë, 1 139 383 lekë.

Viti 2005

Gjendje cash, 800 000 lekë.

Pakësuar paratë cash me 700 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror, 1 136  115 lekë.

Këst i papaguar për ap.10 550 euro.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë.

Viti 2006

Gjendje cash, 780 000 lekë.

Pakësuar paratë cash me 700 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror, 1 021 931 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 700 000 lekë. Pa shlyer 3 300 000 lekë.

Viti 2007

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror, 947 521 lekë.

Pakësuar paratë cash me 300 000 lekë.

Shpenzime për familjen, 39 7521 lekë.

Para, gjendje, 200 000 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 350 000 lekë. Pa shlyer 2 950  000 lekë.

Kursime të bashkëshortes, Rajmonda Mulaj, 810 000 lekë.

Bashkëshortja, Rajmonda Mulaj, cash, 555 000 lekë.

Bashkëshortja, Rajmonda Mulaj, depozitë bankare, 200 000 lekë.

Viti 2008

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 139 833 lekë.

Pakësuar financat me 400 000 lekë.

Shpenzime, 489 123 lekë.

Cash, 250 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror, 949 123  lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 190 710 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 2 950 000 lekë. Pa shlyer 2 550 000 lekë.

Viti 2009

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 422 339 lekë.

Pakësuar financat me 350 000 lekë.

Shpenzime, 674 064 lekë.

Depozitë e kursimeve të bashkëshortes, 398 275 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror, 1 024 064 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 398 275 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 2 550 000 lekë. Pa shlyer 2 220 000 lekë.

Viti 2010

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 538 142 lekë.

Pakësuar financat me 300 000 lekë.

Shpenzime familjare, 902 880 lekë.

Depozitë e kursimeve të bashkëshortes, 335 262 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror, 1 117 126 lekë.

LEXO EDHE:  Vështirësi dhe rrezik/ RENEA shoqëron transportimin e dosjeve drejt SPAK

LEXO EDHE:  SPAK, si Falcone apo si Kim Kardashian?!

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 421 016 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 2 220 000 lekë. Pa shlyer 1 920 000 lekë.

Viti 2011

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 550 634 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 400 000 lekë.

Shpenzime familjare, 1 150 634 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 115 858  lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 434 776 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 2 220 000 lekë. Pa shlyer 1 920 000 lekë.

Viti 2012

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 446 477 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 255 728 lekë.

Shpenzime familjare, 1 190 749 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 053 982  lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 392 495 lekë.

Viti 2013

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 550 883 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 300 000 lekë.

Shpenzime familjare, 1 212 029 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 38 854 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 092 583 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 458 300 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Shlyer 2 220 000 lekë. Pa shlyer 1 780 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 814 073 lekë.

Shpenzime familjare, 1 622 995 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 19 1078 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 285 270 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 528 803 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Pa shlyer 1 780 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 815 032 lekë.

Shpenzime familjare, 1 515 357 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 310 129 lekë.

Llogari  rrjedhëse e bashkëshortes, 186 834 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 306 755 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 508 277 lekë.

Të ardhurat të bashkëshortes nga interesat e depozitës, 66 051 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Pa shlyer 1 780 000 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 252 139  lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 509 553 lekë.

Të ardhurat të bashkëshortes nga interesat e depozitës, 47 429 lekë.

Llogari  rrjedhëse e bashkëshortes, 131 137 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Pa shlyer 1 780 000 lekë.

Viti 2017

Të ardhura të bashkëshortëve Mulaj, 1 904 948 lekë.

Shpenzime familjare, 1 712 990 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes, 262 308 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 336 162 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 543 665 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Pa shlyer 1 780 000 lekë.

Të ardhurat të bashkëshortes nga interesat e depozitës, 25 121 lekë.

Viti 2018

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues si prokuror në Tiranë 1 387 653 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në Zyrën e punës, 542 237 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes, 900 000 lekë.

Depozitë kursimesh e bashkëshortes, 3 035 590 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes, 242 366 lekë.

Të ardhurat të bashkëshortes nga interesat e depozitës, 19 074 lekë.

Hua për blerjen e ap, 4 000 000 lekë. Pa shlyer 1 780 000 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE