Dy “dashnorët” e inceneratorëve

Opozita, prej gati 10 ditësh ka përvetësuar një kauzë mediatike, atë të denoncimit të PPP-së, koncesionit të inceneratorëve. Koncesion për tre inceneratorë, ku përfshihen Elbasani, Fieri dhe Tirana. Një aferë e quajtur nga mediat, por edhe opozita, e cila ka filluar ta denoncojë para gati pesë vitesh, që prej ndërtimit të të ashtuquajturit incinerator në … Continue reading Dy “dashnorët” e inceneratorëve