Klodian Zoto “mbin” edhe në Vlorë/ Ish-këshiltari bashkiak tregon detajet, inceneratorët u censurua nga mediat

Ish-anëtari i PD-së, në Këshillin Bashkiak të Tiranës, Akil Kraja ka deklaruar se e njëjta kompani e cila ka marrë koncesionin e inceneratorit të Tiranës, Elbasanit dhe Fierit, do të ndërtojë incinerator edhe në Vlorë. I ftuar në A2 CNN, ai theksoi se “Do hapej një landfill në Vlorë, në muajin qershor, në mes të … Continue reading Klodian Zoto “mbin” edhe në Vlorë/ Ish-këshiltari bashkiak tregon detajet, inceneratorët u censurua nga mediat