Etilda Gjonaj mbron noteren falsifikatore/ Prokuroria fillon hetimin

Një skandal falsfifikimi, i kryer në zyrën e noteres Violeta Sulkaj, në vitin 2015, është denoncuar nga CNA.al prej më shumë se dy muajsh. Investigimi i CNA.al ka zbuluar se në prani të noteres Violeta Sulkaj në 28 dhe në 29 maj 2015 janë përpiluar dhe firmosur dy  kontrata, në emër të Natali Blushit, ndërsa kjo e … Continue reading Etilda Gjonaj mbron noteren falsifikatore/ Prokuroria fillon hetimin