Skandali/ 78 milionë euro për inceneratorë që nuk ekzistojnë

Prej pothuajse gjashtë muajsh CNA.al ka denoncuar një dosje të plotë investigative në lidhje me koncesionin e inceneratorëve në Shqipëri. Akuza të pafundme janë hedhur jo vetëm nga mediat, por edhe nga opozita, në lidhje me një grup biznesmenësh dhe qeverinë shqiptare për përpunimin e mbetjeve, e cila fillon në Elbasan, shkon në Fier dhe … Continue reading Skandali/ 78 milionë euro për inceneratorë që nuk ekzistojnë