Pyetjet që inceneratori i Elbasanit nuk i djeg dot

Inceneratori i Elbasanit duket se ka futur në hall të madh qeverinë dhe vetë kryeministrin Rama. Kjo jo vetëm për procedurën e zbatuar, por edhe vetë shifrat e investimeve dhe gjithçka po ndodh këto ditë pas denoncimeve të opozitës ku po dalin me dhjetra pyetje e fakte nga gazetarët. Po marrim në analizë dhe po … Continue reading Pyetjet që inceneratori i Elbasanit nuk i djeg dot