Atentat ndaj biznesmenit/ Mediat e kazanit heshtin

E pamoralshme, e turpshme, e pabesueshme! Prej dy ditësh me video dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë është denoncuar atentati ndaj një biznesmeni në kryeqytet. Ai quhet Andon Dhima. Dy netë më parë dy persona kanë tentuar ta vrasin në hyrje të pallatit të tij. Kanë qenë pesë deri në shtatë sekonda të arta që i … Continue reading Atentat ndaj biznesmenit/ Mediat e kazanit heshtin