Skandali me inceneratorët/ Reagon Bashkia Elbasan: Do e marrim në dorëzim në 2021

Bashkia e Elbasanit ka reaguar lidhur me aferën korruptive të incenerarorëve. Në reagimin e saj, bashkia sqaron se ky incenerator është në punë që prej vitit 2017 dhe prodhon energji elektrike, mjaftueshme për veten e saj si edhe për ta dërguar në rrjet. Sipas këtij reagimi, Bashkia nuk e ka marrë në dorëzim jo sepse … Continue reading Skandali me inceneratorët/ Reagon Bashkia Elbasan: Do e marrim në dorëzim në 2021