Inceneratorët, histori krimi dhe korrupsioni/ Rama, një mal me para, për një mal me plehra

Koncesioni i inceneratorëve në Shqipëri është një histori krimi dhe korrupsioni, të cilën kryeministri Edi Rama nuk mundet dot ta kalojë me batuta. Nuk mundet të justifikojë abuzimin disa dhjetëra milionë euro dhe hallin e tij të madh që e ka zënë me kompanitë e inceneratorëve, me faturat e majme dhe mjngesën e ndërtimit, duke … Continue reading Inceneratorët, histori krimi dhe korrupsioni/ Rama, një mal me para, për një mal me plehra