Edi Rama si konsulli i plehrave

Kryeministri Edi Rama sot në një qëndrim të tij publik ka bërë avokatinë e radhës ndaj koncesionit apo asaj që quhet Partneritet Publik Privat, në lidhje me mbetjet urbane në Elbasan, Fier dhe Tiranë me të ashtuquajturat inceneratorë. Ashtu si gjithmonë, mjeshtër i batutave dhe spostimit të vëmendjes, nga inceneratorët e ka çuar vëmendjen te … Continue reading Edi Rama si konsulli i plehrave