Connect with Us

Zvarriste seancat gjyqësore/ Çfarë ndodhi me hetimet për prokurorin Dritan Nushi

Vetingu

Zvarriste seancat gjyqësore/ Çfarë ndodhi me hetimet për prokurorin Dritan Nushi

Publikuar

-

Prokurori që u kërcënua në sallën e gjyqit/ Shpenzon 7 000 euro në një vit

Me dy standarte ose jo, i politizuar ose jo, Vettingu deri diku ka rritur shpresën tek qytetarët për spastrim të drejtësisë.

Nuk është vetëm korrupsioni për të cilën ankohen qytetarët, por edhe zvarritja e seancave, mungesa e profesionalizmit, që në disa raste është finalizuar me vetgjyqësi.

Komisioni i  Pavarur  i Kualifikimit në listën e fundit që ka bërë publike, është stacionuar në Prokurorinë e Shkallës së Parë në Tiranë.

Në këtë institucion, gjysma e prokurorëve, kanë një pasuri marramendëse, ndërsa një pjesë tjetër jo e vogël rezultojnë me ankesa në aspektin profesional.

I tillë është edhe rasti i prokurorit Dritan Nushi. Për këtë të fundit, në vitin 2014, Institucioni i Avokatit të Populliti kryesuar nga Arben Shkëmbi ka kërkuar hetim për Nushin.

Me anë të shkresës numër 201 401 291/3, Avokati i  Popullit ka vënë në dijeni Drejtorin e  Përgjithshëm  për Çështjet e Drejtësisë, Sokol Pasho, kreun e Prokurorisë së Tiranës në vitin 2014, Petrit Fusha dhe kryeinspektoren e KLD në atë kohë, Marsida Xhaferrllari, për ankesën e një qytetari.

Në ankesën e tij datë 02.07.2014 drejtuar Institucionit të Avokatit të Popullit, shtetasi V. Ç. nga Tirana ankohej ndaj Gjykatës Rrethit Gjyqësor Tiranë, për zvarritje pa shkaqe ligjore të gjykimit të një kërkese penale me objekt kundështim i vendimit mosfillimin të procedimit penal Nr.3624/2013 të Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Tiranë.

“Duke analizuar shkaqet e shtyrjes së seancave gjyqësore në këtë gjykim rezulton se shkaku kryesor del se ka qënë mosparaqitja e prokurorit Dritan Nushi në gjykim pa shkaqe ligjore.

Kryetari i seancës gjyqësore Z. Lazër Sallaku në seancën e datës 15.07.2014 ora 11.30’ deklaroi se u thirr dhe nuk u paraqit prokurori Dritan Nushi,  i cili është njoftuar rregullisht me shkresën datë 02.07.2014 drejtuar Drejtuesit Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Tiranë, Z. Petrit Fusha duke e vënë në dijeni se seanca gjyqësore është shtyrë me datën 15.07.2014 sepse nuk është paraqitur prokurori i çështjes Dritan Nushi dhe kjo seance gjyqësore është caktuar me datën 15.07.2014 ora 11.30’, duke sqaruar se në rast se ky prokuror nuk ka mundësi të paraqitet në gjykim nga ana e tij të caktohet një prokuror tjetër.

Kryetari i seancës gjyqësore vendosi të shtyjë seancën gjyqësore me datën 25.07.20140ra 14.30’ duke i dërguar përsëri shkresë drejtuesit Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Tiranë Z. Petrit Fusha për marrjen e masave për të siguruar pjesmarrjen e prokurorit në gjykim”, thuhet në shkresën e Avokatit të Popullit, i cili kërkon inspektim të dosjes gjyqësore.

Më tej nuk dihet se çfarë ka ndodhur me këtë inspektim. Sa i përket pasurisë, të ardhurat e prokurorit Dritan Nushi vijnë nga paga e tij dhe e bashkëshortes, shkruan CNA.al.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar prej tij.

Viti 2003

Të ardhurat nga paga në shumën 586 659 lekë.

Viti 2004

Shitur Automjet Benz 190 me vlerë 450 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 772 608 lekë.

Paga, Nikollaq Nushi, Spitali Fier në shumën 360 000 lekë.

Paga, Aretina Nushi, Spitali Fier në shumën 220 000 lekë.

Viti 2005

Llogari rrjedhëse page me vlerë 579 998 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 790 611 lekë.

Viti 2006

Llogari rrjedhëse page me vlerë 1 031 716 18 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 807 172 lekë.

Viti 2007

Depozitë bankare në shumën 1 060 000 lekë.

Tërhequr depozita me vlerë 1 080 198 66 lekë.

Depozitë me interes në shumën 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë dhe Kavajë, në shumën 933 737 36 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 1 254 800 lekë.

Viti 2008

Depozitë me interes në shumën 1 000 000 lekë.

Depozitë me interes në shumën 20 305 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Kavajë, në shumën 938 676 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si juriste në OST, në shumën 1 113 586 lekë.

Viti 2009

Depozitë rrjedhëse e pagës me vlerë 937 284 lekë.

Depozitë me interes në shumën 70 256 04 lekë.

Llogari page e bashkëshortes me vlerë 238 900 lekë.

Llogari rrjedhëse me afat në shumën 1 676 15 lekë.

Depozitë kursimi me vlerë 5 789 29 euro.

Autoveturë Volsvagen Passat me vlerë 4 500 euro.

Viti 2010

Depozitë rrjedhëse e pagës me vlerë 915 261 lekë.

Bashkëpronar në një ap me sip 62.5 m2.

Bashkëpronar në 1/3 e ap me sip.153 m2, ia pahipotekuar në Tiranë.

Bashkëpronar në 1/3 e një veture Volsvagen Golf 4.

Të ardhura nga paga si prokuror në Kavajë, në shumën 915 261 lekë.

LEXO EDHE:  Reforma Zgjedhore/ Shehi zbulon lëvizjen e opozitës: Jemi të paqartë, është ngatërruar gjithçka!

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 541 943 lekë.

 Viti 2011

Pronar i vetëm Volsvagen Golf 4, fituar me trashëgimi ligjore pas vdekjes së babait dhe dhuruar nga bashkëpronarët e  tjerë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Kavajë, në shumën 1 024 269 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 456 043 lekë.

Viti 2012

Të ardhura nga paga si prokuror në Kavajë, në shumën 1 054 257 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 309 756  lekë.

Shitur autovetura Voslvagen Passat në shumën 630 000 lekë.

Llogari bankare e bashkëshortes 2 600 euro.

Viti 2013

Të ardhura nga paga si prokuror në Kavajë, në shumën 980 521  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 827 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si prokuror në Kavajë, në shumën 1 254 637 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 524 019 lekë dhe 883 589 lekë.

Shpërblime të bashkëshortes si anëtare e Këshillit Mbikqyrës të OST security, në shumën 216 000 lekë.

Kredi në shumën 1 000 000 lekë. Pa paguar 885 731 76 lekë.

Bashkëshortja, llogari kursimi me vlerë 1 200 euro.

Bashkëshortja, depozitë me afat 1 160 euro.

Bashkëshortja, llogari kursimi me vlerë 37 000 lekë.

Viti 2015

Depozitë bankare, shtuar interesat me 31 398 lekë.

Depozitë rrjedhëse me vlerë 176 384 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 1 202 296 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 942 909 lekë.

Të ardhura të përfituara nga interest bankare në shumën 31 398 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si anëtare e Këshillit Mbikqyrës të OST security, në shumën 195 000 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 1 202 296 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 942 909 lekë.

Të ardhura, të përfituara nga interesat bankare në shumën 31 398 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si anëtare e Këshillit Mbikqyrës të OST security, në shumën 195 000 lekë.

Pushime në Antalia me familjen në shumën 2 400 euro.

Depozitë bankare e bashkëshortes në shumën 97 35 euro.

Llogari kursimi e bashkëshortes në shumën 126 150 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes, me 714 euro.

Kredi në shumën 1 000 000 lekë. Pa paguar 580 263 lekë.

Viti 2017

Depozitë bankare, shtuar interesat në shumën 13 304 32 lekë.

Depozitë rrjedhëse me vlerë 166 464 24 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 1 271 978 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 1 989 196 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si anëtare e Këshillit Mbikqyrës të OST security, në shumën 75 000 lekë.

Bashkëshortja, interesa nga llogaria rrjedhëse e pagës në shumën 119 13 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes në shumën 35 663 90 lekë.

Interesa nga llogaria e kursimit në shumën 120 5 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes në shumën 681 81 lekë.

Interesa nga llogaria e kursimit në shumën 14 83 euro.

Depozitë me afat një vjecar e bashkëshortes në shumën 5 100 euro.

Interesa nga llogari bankare në shumën 69 26 lekë.

Depozitë me afat një vjecar e bashkëshortes në shumën 152 73 euro.

Viti 2018

Depozitë rrjedhëse për pagën me vlerë 309 852 23 lekë.

Depozitë bankare me vlerë 1 507 112 29 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tiranë, në shumën 1 293 372 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore juridike në OST, në shumën 2 267 343 lekë.

Bashkëshortja, interesa nga llogaria e pagës në shumën 155 81 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes në shumat 353 663 90 lekë dhe 25 000 lekë. Shtuar interesat me  90.04 lekë.

Llogari kursimi e bashkëshortes në shumat 681 81 euro dhe 382 35 euro.

Depozitë me afat një vjecar e bashkëshortes në shumat 405 100 euro dhe 408 887 68 euro. Shtuar interesi me 3 787 68 lekë.

Depozitë me afat një vjecar e bashkëshortes në shumat 11 557 44 euro dhe 11 557 63 euro. Shtuar interesi me 64 77 lekë.

Pension vullnetar me vlerë 225 000 lekë.

Kredi në shumën 1 000 000 lekë. Pa paguar 71 002 93 lekë.

Kartë krediti. Borxh shuma 56 471 05 lekë./CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Nuk justifikoi udhëtimet jashtë vendit që nga viti 2004/Pse u shkarkua Dritan Peka

Publikuar

-

Nga

Nuk justifikoi udhëtimet jashtë vendit që nga viti 2004/Pse u shkarkua prokurori Dritan Peka

Shkarkimi i prokurorit Dritan Peka, duket se ka ardhur si shkak i deklarimit të pamjaftueshëm në kriterin e pasurisë. Kjo pasi, në seancën e kaluar Komisioneri Publik është tërhequr nga qëndrimi në akimin e bërë në aspektin profesional dhe etik.

Sipas Komisionerit Publik, prokurori Peka nuk mbulonte me burime financiare një pjesë të shpenzimeve për udhëtime jashtë shtetit të bëra që nga viti 2004. Shkaqet fillestare të ankimit ndaj subjektit lidheshin me një kredi të butë për strehim.

Ndërkohë, gjatë shqyrtimit të bërë në KPA, prokurori Peka ka deklaruar se nuk kishte balanca negative në analizën financiare nga udhëtimet.

Dritan Peka e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në Shqipëri në vitin 2000. Ai ka punuar si prokuror i Prokurorisë së Tiranës deri në vitin 2008, kur është promovuar si prokuror i Apelit të Tiranës. Ai është drejtuesi i Prokurorisë së Apelit të Tiranës prej vitit 2015.

Komisioneri i konsideroi bindëse një pjesë pretendimeve të prokurorit Peka lidhur me shpenzimet e udhëtimeve jashtë shtetit dhe qëndrimeve atje.

LEXO EDHE:  Arben Kraja në “siten” e Vettingut/ Zbardhet pasuria, si ka ndryshuar ndër vite

LEXO EDHE:  Foto/ Kush janë 10 trazirat më vdekjeprurëse në histori

Komisioneri renditi të gjitha udhëtimet, të kryera prej vitit 2004 e në vazhdim, ndërsa tha se nuk vërtetohej mbulimi i shpenzimeve për një udhëtim të subjektit në Bruksel tek motra e tij.

Për pjesëmarrjen e bashkëshortes së Pekës në disa trajnime e seminare në vitin 2006 në vende të ndryshme të Bashkimit Evropian, Komisioneri Publik është shprehur se pranoheshin pretendimet për mbulimin e shpenzimeve të udhëtimit nga institucioni ku punonte, ndërkohë që sipas tij nuk janë vërtetuar shpenzimet e qëndrimit atje./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

KPA shkarkon nga detyra prokurorin Dritan Peka

Publikuar

-

Nga

Nuk justifikoi udhëtimet jashtë vendit që nga viti 2004/Pse u shkarkua prokurori Dritan Peka

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar nga detyra kreun e Prokurorisë së Apelit në Tiranë Dritan Peka.

Fillimisht, Peka u konfirmua në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, ndërsa ishte Komisioneri Publik i cili apeloi vendimin e konfirmimit në KPA. Gjatë shqyrtimit të dosjes, ditën e sotme Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi shkarkimin e Pekës.

Dritan Peka e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në Shqipëri në vitin 2000. Ai ka punuar si prokuror i Prokurorisë së Tiranës deri në vitin 2008, kur është promovuar si prokuror i Apelit të Tiranës. Ai është drejtuesi i Prokurorisë së Apelit të Tiranës prej vitit 2015. /CNA.al

Privilegjet e një Kryeprokurori/ Dritan Peka “zhvat” të pastrehët

Mega-Skandali i drejtësisë/ Si i shpëtoi Dritan Peka hetimit?

LEXO EDHE:  Pushtimi i Xhamisë së Madhe të Mekës, ngjarja që shënoi fillimin e terrorizmit islamik

 

LEXO EDHE:  Bota duhet të bëjë diçka për fëmijët e luftëtarëve të ISIS-it

 

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Prokurori që u kërcënua në sallën e gjyqit/ Shpenzon 7 000 euro në një vit

Publikuar

-

Nga

Prokurori që u kërcënua në sallën e gjyqit/ Shpenzon 7 000 euro në një vit

Prokurori i Prokurorisë Rrethit Gjyqësor në Tiranë, Gjon Kodra është vënë nën hetim nga Vettingu që në muajin Dhjetor të vitit 2019.

Prokurori shkodran Kodra, karrierën e ka zhvilluar në Tiranë. Emri tij nuk është lakuar as në aspektin profesional dhe as në atë pasuror.

Mund të thuhet se i vetmi rast, kur është përmendur prokurori Gjon Kodra në media, ka dodhur në vitin 2012.

Pasi gjatë një séance gjyqësore, prokurori Kodra është kanosur seriozisht nga një person i akuzuar për vrasjen aksidentale të një fëmije.

Sa i përket kriterit të pasurisë, të ardhurat e tij, sipas deklaratave të depozitura në ILDKPK, burojnë nga paga e tij dhe e bashkëshortes, por edhe nga qiraja e një prone të bashkëshortes.

Në vitin 2003 ai deklaron një autoveturë Ford Sierra me vlerë 200 000 lekë, ndërsa e ka shitur një vit më vonë për të blerë një Benz që ka kushtuar 250 000 lekë.

Në vitin 2006 ai deklaruar se ka porositur një apartament më sipërfaqe  115.8 m2, me vlerë 50 952 euro.  Ndërsa ka paguar  35 952 euro, duke i  mbetur borxh kompanisë së ndërtimit edhe 15 000 euro, të cilën e ka shlyer në vitin 2008.

Në vitin 2007 ka shitur Benzin 400 000 lekë, për të blerë një vit më vonë një Volsvagen Pasat me vlerë 2 500 000 lekë. Ndërkohë të ardhurat ë bashkëshortes nga paga dhe qiraja kapin shifrën 10 000 euro.  Shifra më e ulët që përfiton bashkëshortja ndër vite është 5 000 euro.

Në vitin 2009, prokurori deklaron se i ka marrë hua 10 000 euro bashkëshortit të motrës për të  pajisje të ndryshme për banesën e re. Dhuratë ai deklaron edhe 2 000 dollarë nga dy motrat që jetojnë në USA dhe të cilat kontribuojnë ndër vite me shuma parash për nënën e tyre që jeton me subjektin deklarues.

Ndërsa likuiditet për shpenzime të ndryshme vetëm në vitet, 2017 dhe 2017 ai deklaron se kanë shkuar 7 000 euro në vit.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklauar nga prokurori Gjon Kodra.

Viti 2003

Autoveturë Ford Sierra me vlerë 200 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës, 0,61 milion lekë.

Viti 2004

Autoveturë Benz, me vlerë 250 000 lekë.

Të ardhura nga shitja e makinës tip Ford, 250 000 lekë.

Viti 2005

Kursime, 480 000 lekë.

Viti 2006

Prenotuar ap me sip 115.8 m2, me vlerë 50 952 euro. Paguar  35 952 euro.

Gjendje cash nga kursimet, 400 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës, 806 362  lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  kursime, 35 000 euro.

Detyrim për të paguar firmën e ndërtimit, 15 000 euro.

Viti 2007

Shitur autovetura Benz, 450 000 lekë.

Gjendje llogarie 300 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës, 887 913 lekë.

Detyrim për të paguar firmën e ndërtimit, 15 000 euro. Pa shlyer 10 000 euro.

Viti 2008

Blerë autoveturë Volsvagen Pasat me vlerë 250 000 lekë.

Gjendje llogarie 350 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  957 694 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga paga dhe qiradhënia e shtëpisë, 10 000 euro.

Shlyer detyrimi për të paguar firmën e ndërtimit, 15 000 euro.

Viti 2009

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 049 869  lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga paga dhe qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro

Marrë hua 10 000 euro bashkëshortit të motrës për të  pajisje të ndryshme për banesën e re.

Viti 2010

Shtesë e kursime cash me 6 000 euro.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 128 818 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro

LEXO EDHE:  Arben Kraja në “siten” e Vettingut/ Zbardhet pasuria, si ka ndryshuar ndër vite

LEXO EDHE:  Reforma Zgjedhore/ Shehi zbulon lëvizjen e opozitës: Jemi të paqartë, është ngatërruar gjithçka!

Dhuratë për shtëpinë e re nga dy motrat që jetojnë në USA, 2 000 dollarë.

Marrë hua 10 000 euro bashkëshortit të motrës për të  pajisje të ndryshme për banesën e re. Pa shlyer 7 000 euro.

Viti 2011

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 164 239 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro

Marrë hua 10 000 euro bashkëshortit të motrës për të  pajisje të ndryshme për banesën e re. Pa shlyer 2 000 euro.

Borxh kunatit, 5 000 euro.

Viti 2012

Shtesë e kursime cash  400 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 210 029 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 6 000 euro.

Pensioni i nënës dhe kontributi i dy motrave nga USA, 111 200 lekë dhe 1 600 dollarë.

Shlyer borxhi 10 000 euro.

Borxh kunatit, 3 000 euro.

Shpenzime për shkollën e djalit, 100 800 lekë.

Viti 2013

Shtesë e kursime cash  500 000 lekë.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 167 334 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga pagesa e sigurimeve dhe nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro.

Pensioni i nënës dhe kontributi i dy motrave nga USA, 166 800 lekë dhe 2 400 dollarë.

Shpenzime për shkollën e djalit, 2 000 euro.

Shpenzime për udhëtim në Itali, 200 000 lekë.

Viti 2014

Shtesë e kursime cash  3 000 euro.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 352 924 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga pagesa e sigurimeve dhe nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro.

Pensioni i nënës dhe kontributi i dy motrave nga USA, 166 800 lekë dhe 2 400 dollarë.

Viti 2015

Shtesë e kursime cash  1 000 euro.

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 330 648 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga pagesa e sigurimeve dhe nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro.

Pensioni i nënës dhe kontributi i dy motrave nga USA, 27 800 lekë dhe 400 dollarë.

Gjendja e llogarisë, 419 287 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 374 832 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga pagesa e sigurimeve dhe nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro.

Likuiditete cash, 8 850 euro dhe 660 000 lekë.

Gjendje llogaria, 413 512 39 lekë.

Viti 2017

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 341 400 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga pagesa e sigurimeve dhe nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro.

Gjendje në llogari, 591 395 90 lekë.

Likuiditete cash, 7 000 euro dhe 591 395 90 lekë.

Djali ka blerë autoveturë Grande Punto me vlerë 3500 e vënë në pronësi të bashkëshortes Anna Licchelli.

Viti 2018

Të ardhura nga puna e subjektit deklarues në Prokurorinë e Tiranës,  1 365 240 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes  Anna Licchelli  nga pagesa e sigurimeve dhe nga qiradhënia e shtëpisë, me sip 333 m2,, ndër të cilat 175 m2 sip ndërtuese, pjesa që mbetet oborr dhe verandë, trashëguar nga prindërit, 5 000 euro.

Gjendje në llogari,  357 985 00 lekë.

Likuiditete cash, 7 000 euro dhe 357 985 00 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE