Probleme me pasurinë/ Shkarkohet nga detyra gjyqtarja e Apelit në Korçë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtaren Etleva Temo. Kjo e fundit është gjyqtare në gjykatën e Apelit të Korçës. Mësohet se Temo kishte probleme me pasurisë pasi nuk kishte burime të mjaftueshme për të justifikuar. Gjatë seancës dëgjimore u identifikuan probleme për pasurinë; etikën dhe u ngritën dyshime për konflikt interesi … Continue reading Probleme me pasurinë/ Shkarkohet nga detyra gjyqtarja e Apelit në Korçë