Skandali 22 milionë euro/ Incenerator apo kaldajë me naftë në Elbasan?!

Inceneratorët, korrupsioni qeveritar lidhur me to, skandalet dhe denoncimet kanë qënë të pandalshme dhe të pafundme që nga dita e parë e firmosjes së inceneratorit të Elbasanit. Ky ishte hapi i parë për futjen e inceneratorëve në Shqipëri, i cili më pas ka shkuar në Fier, dhe në Tiranë. Ndërkohë që flitet për disa dhjetëra … Continue reading Skandali 22 milionë euro/ Incenerator apo kaldajë me naftë në Elbasan?!