Pse Basha nuk çon në SPAK inceneratorët

Lulzim Basha sot ka folur më fortë se kurrë publikisht për korrupsionin e PPP-ve të inceneratorëve, për një skandal korruptiv i denoncuar në shumë media, por dhe nga vetë PD nëpërmjet Abi Malltezit dhe departamentit të Partisë Demokratike. Ka pasur qëndrime edhe nga departamenti anti-korrupsion, por Lulzim Basha nuk guxonte të fliste, nuk ka guxuar … Continue reading Pse Basha nuk çon në SPAK inceneratorët