Ka mbi 1 mijë të punësuar/ Gjergj Luca: Asistenca sociale, politika më e gabuar për të papunët

Një nga biznesmenët më sfidues të industrisë së peshkut, Gjergj Luca, pronari i kompanisë “Rozafa”ka folur për punësimin, për nevojën e trajtimit të punës si e vetmja garanci progresi. Me përvojën e tij, Gjergj Luca ka treguar se çfarë është në gjëndje të bëjë puna me përkushtim dhe implementimi i ideve dhe qëllimeve. Luca theksoi … Continue reading Ka mbi 1 mijë të punësuar/ Gjergj Luca: Asistenca sociale, politika më e gabuar për të papunët