Si e lufton krimin dhe drogën, “kapter” Lleshaj

Ministri i Brendshëm, ish-gjenerali Sandër Lleshaj, i kthyer në “kapter” partie, bën çdo ditë një luftë të fortë me krimin dhe me drogën. Çdo ditë ai “lufton” në mënyrë të pandalshme me integritetin dhe seriozitetin e tij, duke bërë që të mos kemi shpërthime makinash, atentate dhe vrasje, dhe Shqipëria të mos mbillet me drogë. … Continue reading Si e lufton krimin dhe drogën, “kapter” Lleshaj