Basha tallet me komisionin Ruli/ Ja si u falsifikuan rezultatet dhe listat në Durrës, shkuan 27 u kthyen 28 kandidatë

Lulzim Basha ka shpallur një komision i cili e ka emrin “Ruli”, përbërë nga pesë persona ku përfshihet dhe Mark Marku, zonja Papa, Genc Ruli, Besnik Mustafaj dhe ish-presidenti Bujar Nishani. Këta persona po përdoren si fasadë, por tashmë, komisionin Ruli-Nishani, Luli e ka nxjerrë nul. Pas manipulimit të votave në Dibër, në Has, në … Continue reading Basha tallet me komisionin Ruli/ Ja si u falsifikuan rezultatet dhe listat në Durrës, shkuan 27 u kthyen 28 kandidatë